Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert érzem ezt?

nekem csak tudod mi a bajom?
hogy az oké, hogy 20 évesen nem akarsz szexelni, de hogy még azt se tud miért érzel vágyat, az baj..
Én 23 évesen szexeltem előtte, 20 évesen én sem akartam, de tudtam hogy miért kívánom a férfiakat.
Szóval lehetsz későn érő típus, de tudnod kell mi az hogy vágyakozni és a saját tested ismerned kell már valamennyire..mert feltételezem, ha nem tudod miért érzel vágyat, nem is maszturbálsz (?!)
És ilyen gondolkozással óva intelek a szextől. Lehet valami pszichés dolog állhat a háttérben

Félre értetétek.
Kivànom nagyon a férfiakat nagyon is. Ugyan úgy van önkielégités is.
Csak a baj hogy nem tudok hamar... Kinek mi a hamar lefeküdni .. Kell egy bizalom kapcsolat .

akkor meg mi a kérdés? :D
nem értem. a kérdésedből még az jön le, hogy fogalmad sincs arról miért érzel vágyat (-> "miért érzem ezt?"), de amint valaki nem a "megnyugtató"választ adja, akkor meg azt mondod pontosan tudod miért nem akarsz valakivel lefeküdni, mert bizalom kell hozzá (helyes, nyilván így kell egyébként!)
szóval most visszaigazolást akarsz arról, hogy rendes lány vagy? mert azt már kaptál párat, és gondolom anélkül is tudod:)
(csak a célját keresem tényleg a kérdésnek, mert egyelőre nem látom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!