Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert érzem ezt?
Figyelt kérdés
20 éves làny vagyok. Soha nem voltam meg férfival de egyfolytaban késztetést érzek rà. Ne ertsétek felre nem keresek tàrsat semmire...2015. nov. 26. 15:30
1/25 anonim 

válasza:

És mi tart vissza abban, hogy találj 1 pasit, akivel még szexelnél is?
2/25 Linó03 

válasza:

Nyilván a természetesen bekódolt vonzalom. Ezzel nincs semmi baj.
3/25 A kérdező kommentje:
Az hogy azert az nem ugy megy.. Nagyon szeretném de azert nem
2015. nov. 26. 15:33
4/25 anonim 

válasza:

mert tombolnak a hormonjaid, ami normális.
5/25 anonim 

válasza:

Mielőtt félreértés esne, nem arra gondoltam, hogy csak szexre keress pasit :) De még nem volt az életedben egy olyan...társ, akivel esetleg?
6/25 anonim 

válasza:

Pedig ezek szerint keresned kéne. Nem azt mondom, hogy itt, de valahol. 20 évesen ez teljesen normális. Csoda, hogy eddig nem érezted.
7/25 A kérdező kommentje:
Nem nem volt olyan tàrs akinél éreztem volna hogy na vele. De mar egy ideje érzem hogy nagyon akarom màr és ezen szeretnék valahogyan csillapitani
2015. nov. 26. 15:39
8/25 anonim 

válasza:

Maszti...társkereső, hirtelen jobbat nem tudok
9/25 anonim 

válasza:

Akkor masztizz, ha nem akarsz pasit magadnak. Az egy ideig segíteni fog. De 20 évesen már nem vagy lekésve arról sem, hogy sexelj végre valakivel! ;)
10/25 anonim válasza:
Kérdező nálad fejben vannak nem is ki bajok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!