Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert erzem tul megrendezettnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem tul megrendezettnek?

Figyelt kérdés

Párom szereti ha szexi fehérneműt viselek, szeretem én is, de én egyàltalan nem indulok be tole. Vele ellentetben.

Ugy erzem, h az olyan megrendezett. Olyan h na akkor most kezdjunk el csokolozni stb.

Mert ugye en nem viselek csak ugy minden nap szexi tangat, franciat meg combfixeket..

Őt beinditja a latvany de engem ez nem indit be.

Felkellene h izguljak attol, h most szexi vagyok?

20/L

2015. nov. 4. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól kéne felizgulnod, hogy megvadul a pasid és letépkedi rólad a ruhát.

A szexi ruha, nyugdíjas szex kombó valóban nem túl érdekfeszítő :)

2015. nov. 4. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van valamilyen elképzelésed, hogy a párod mit csináljon az elején akkor az neked is jobb. Vagy mond neki, hogy spontánabb akarsz lenni legközelebb.
2015. nov. 4. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
a szexi fehérnemű nem feltétlenül neked van :D
2015. nov. 4. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy megbeszélitek vele ezt szex lőtt vagy sem. Próbáld meg úgy, hogy előre engeded zuhanyozni vagy te előre mész és a szobában már teljes "harci díszben" várod. :) Kár, hogy téged ez nem indít be, meg kellene találni a játéknak azt a részét, ami téged is beindít. Egyszer beszéljétek ezt át, hogy kit mi izgat és lehet hogy csomó érdekes dolog kiderül, amit eddig nem is tudtatok egymásról (vagy akár magatokról sem).
2015. nov. 4. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Van bármi ami beindít a pasidon? Őszintén!
2015. nov. 5. 00:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem teged kell h beinditson hanem ot :)
2015. nov. 5. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért érzed túl megrendezettnek, mert az is. Nem attól kellene felizgulnod, hogy szexi vagy, hanem a párod reakciójától. :-)

Szerintem ezen úgy lehetne segíteni, ha minden nap viselnél szexi tangát, franciát és combfixet.

Ekkor sosem tudnád mikor kap el, de ha elkap, akkor már nem kell átöltözni, hanem egyből belevághattok. ;-)

2015. nov. 5. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha kedved támad szexelni beöltözöl, ráveszel valami könnyű szoknyát és szabály szerűen elcsábítod otthon: felvillantod a harsinyakötődet, lehajolsz valamiért és riszálod egy kicsit a fenekedet, vagy rámenősebben kikezdesz vele, legyen neki meglepetés, mi van a szoknya alatt. Engem az a tűz izgat fel amit az ő szemében látok, plusz csinosabbnak érzem magam ilyenkor és ez jó érzés.

Persze ilyenkor lehet játszani "rossz kislány voltam, fenekelj el" vagy "ha jó fiú leszel orgazmusig nyalhatsz az asztalon" és társai játékokat, és előkerülhet a bilincs is. Jó szórakozást :-)

2015. nov. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!