Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A potencianövelő tablettákat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A potencianövelő tablettákat (gyógyszertári is) miért csak felületi, tüneti kezelést ér és miért nem az kiváltó okokat gyógyítja?

Figyelt kérdés
Mert így életem végéig szedhetem ezeket 32 évesen? Csak azért kérdem, mert 3 szor voltam már dokihoz, 3 különböző tablettát írt fel (8-as kiszerelésű Ereasilton meg ezek). De mikor elfogyott, ugyanúgy félárbócon állt szex közben a párommal. Miért nem adnak ki rendes gyógyszert, ami szinte teljesen megszünteti a gondokat és nem csak átmeneti javulást okoz? El vagyok keseredve, hogy most már ezzel kell élnem örökké, még élek (ha meg akarom tartani a páromat). Mi a kiút?
2015. nov. 4. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert legtöbb esetben fejben dől el, vagy fizikai hátrányai vannak, amiken ő is tud javitani. Pl túlsúly, rossz fittség stb.
2015. nov. 4. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
És tudod, hogy nálad mi a konkrét oka a problémának?
2015. nov. 4. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Az orvosok sem tudják, nem hogy én.
2015. nov. 4. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tudja senki a konkrét okot (ami sajnos gyakran megesik), akkor mégis hogy kezelhetnének másképp, mint tünetileg? A gyógyszer meg addig hat, míg a szervezetedben van, miután lebomlik és ürül, nyilván elmúlik a hatása.
2015. nov. 5. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert a probléma az egész életedet érinti, nem csak egy részét.

A kívülről adagolt dolgok, csak apró olajozást adnak, az egyébként bizonyos szempontból nyikorgó gépezetnek. Ahogy elfogy az olaj, újra nyikorog a gép.

32 évesen big-mega-heavy tesztoszteron szörnyetegnek kellene még lenned! - már bocsánat.

Azt az orvos sem látja, hogy az egész gépen mi az a rész, ami a legrosszabb, és amely elképzelhető, hogy csökkenti más szervek működését, amellyel együttesen adódik, hogy nem megy a gép megfelelően...

Örökölt hajlam/Testi adottságok/Táplálkozás/Mozgás/Támogató anyagok/Mentális állapot/Betegségek/Környezeti mérgek/Stressz szintje

Ez természetesen leegyszerűsítve és elnagyolva, de:

- Apa, nagyapa küzdött-e hasonló bajokkal?

- Mire van hajlam? Cukorbetegség, magas vérnyomás? Elhízás?

- Mit eszel? Mennyi fehérje, vitamin, ásványi anyag támogatja az egészséged?

- Mennyit mozogsz?

- Használsz-e táplálékkiegészítőket?

- Barátnővel minden oké-e?

- Nincs-e rejtett érprobléma (magas vérnyomás, érszűkület), Cukorbetegség

- Fogyasztasz-e komolyabban alkoholt, cigarettázol-e, esetleg drogozol-e?

- Szedsz-e antidepresszánsokat, vagy bármi dilibogyót mentális betegségre?

- Nincs-e komoly xenoösztrogén hatású szer, amit a tisztálkodásodkor, illetve táplálkozáskor magadhoz veszel? Szóját mennyit eszel? (kínai vendéglő, párizsi, virsli)

- Mekkora a stressz és tudod-e kezelni jól?

Szóval, nem kell nekem válaszolnod, magadban is tisztázhatod ezeket.

A tesztoszteron nől az intenzív testmozgással, kell neki fehérje, cink.

Vannak anyagok is rá, de fontosabb lenne egy komolyabb hormon kivizsgálás.

Szerintem keress rá embert és ne hagyd annyiban.

Szólj, ha van fejlemény...

2016. jan. 22. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!