Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedjek potencianövelőt?
Figyelt kérdés
sziasztok 20 eves ferfi vagyok, soha semmilyen panaszom nem volt...eddig, sajnos mar 3. jara lankadok el menet kozben, ugyanannal a nonel, de eddig masnal ilyen nem volt még. nem csinal elojatekot, es lovagol rajtam, ami ugye nem annyira izgato, es nehez kemenynek maradni :/ az is lehet a baj, hogy en eddig pofoztam, folytogattam a partnereimet, de ő az első, aki tenyleg nem akarja , en meg feszélyezve vagyok, többek közt azért is, mert gyönyörű, de nem érzem magam nyeregben mint eddig . Szerintetek probaljak ki potencianövelőt, vagy mit tegyek? értelmes válaszokat légyszíves :)2015. szept. 15. 22:54
1/2 anonim válasza:
Inkább beszéld meg vele a problémát. Próbálkozzatok, nem kell egyből a gyógyszer, aminek ki tudja, milyen kellemetlen hatásai is fellépnek majd.
2/2 A kérdező kommentje:
szted milyen rossz hatasa lehet ha szedek vmit ? de nem nagyon lehetne megbeszelni mert aztmondja h faszsag, es egyebkent is azzal jon h nem kivanom elegge.....
2015. szept. 15. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!