Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte csak szex közben érzem azt, hogy szerelmes vagyok a barátomba?
Figyelt kérdés
máskor nem annyira.. de mikor lefekszünk, akkor úgy érzem, nagyon szeretem őt. van mással is ilyen?2015. okt. 12. 08:39
2/10 A kérdező kommentje:
tudtam, hogy jönni fog valaki értelmes, aki ezt beírja
2015. okt. 12. 08:56
3/10 anonim válasza:
Pedig az első hozzászólónál van a pont.
4/10 anonim válasza:
A szex előtt/ alatt termelődő és emelkedő oxitocin szint okozza ezt az érzést.
5/10 anonim válasza:
komolyan közel járnak még ha nyersen is írták... :D
Mondjuk úgy, hogy sokszor megzavarja az embert a testi vonzalom és a szenvedélyt néha szeretetnek érezzük.
Valószínűleg szerelem nem nagyon van a részedről, inkább szeretet,megszokás és ezt erősíti a testi szenvedély, az együttlét öröme, élvezete.
6/10 anonim válasza:
Igen, ez egyértelműen hormonális. Nálam is megemelkedik a hormonszint szex közben/után, de máskor is szeretem a párom....
7/10 Alex Fly válasza:
Biztos, hogy szerelem és nem egyszerű nemi vágy?
8/10 anonim válasza:
A testi vonzalmat érzed szerelemnek. De ez nem az. Ez csak testi vonzalom...
9/10 anonim válasza:
Szerintem is csak dugni szeretsz, ez kár tovább ragozni.
10/10 anonim válasza:
Kétségtelen, hogy messze nem ő a te embered. Keresd meg ŐŐŐŐ-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!