Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom, hogy fiúnak születtem. Ti is srácok?
Figyelt kérdés
Imádom, hogy van borostám, járhatok gyúrni, hogy itt lóg a farkam a két lábam között stb. Más is így van ezzel? Lányok ti is szeretitek h lánynak születtetek? 22/f2015. nov. 25. 09:06
1/9 anonim válasza:
A lanyoknak sokkal nehezebb igy orulj is h ferfi vagy
2/9 anonim válasza:
:D ennél értelmetlenebb kérdést még nem nagyon olvastam itt :D
4/9 anonim válasza:
Én azt imádom, hogy nőnek születtem, hogy sunám van, amiért odavannak a pasik, hogy kinyitják előttem az ajtót, hogy dauerolhatom a hajam, és rúzsozhatom a számat, hogy gyereket szülhetek és szoptathatok, hogy nem tudom letekerni a az üvegekről a kupakot, meg hogy nem érem el a felső polcot, de meg tudok rá kérni egy arra alkalmas pasit, és ő boldogan segít, hogy tudok kacsát sütni lilakáposztával, és csak morogni meg nyögni tud, amíg eszi, hogy akkor sírok, amikor nekem tetszik, hogy egy öleléssel meg tudom vigasztalni, amikor ő sírna, de nem engedheti meg magának, , de úgy egyébként is, nőnek lenni jó :)
5/9 anonim válasza:
Én meg azért örülök, hogy nyugodtan járkálhatok lepukkant városrészekben éjszaka és nem kötnek belém.
6/9 anonim válasza:
De jó neked!! Szeresd is, pasinak lenni fantasztikus lehet!
Lennék én is pasi, semmi nem vonz a női létben! Kva nehéz, kva szar, szenvedés az egész. Első válaszolónak ment is a zöld...
7/9 anonim válasza:
Én is imádom, hogy fiúnak születtem! Okos vagyok, kanos vagyok, gyúrok is, semmi gondom nincsen... Kiegyensúlyozott a hangulatom is. Sokszor pörgök mint a motolla és sikerélményeim, céljaim is vannak. Jó, hogy nem egy szélsőséges hangulatú céltalan buta liba vagyok...
8/9 anonim válasza:
Annak örülök, hogy férfinak születtem, de annak nem, hogy mellette alacsonynak és ocsmánynak születtem. Utóbbi ugyanis teljesen ellehetetleníti azt, hogy valaha is bármilyen kapcsolatom legyen lányokkal, hiszen mind azonnal elutasít a külsőm miatt.
9/9 anonim válasza:
én is örülök ,hogy fiunak születtem, de az hogy nem tudom megélni ezt a magasságom és a kis péniszem miatt az rettentően fáj.
170 cm magas
14 cm pénisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!