Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan férfiak, akik 25 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan férfiak, akik 25 év felett is szüzek, tulajdonképpen miért is vagytok szüzek?

Figyelt kérdés

Rosszul neveltek ?

Nem vagy jóképű ? ( ez relatív, mert lehet egyiknek bejössz a másiknak nem...)

Magasság ? alacsony vagy ?

Kicsi a péniszed ?

Pontos korotokat is írjátok

2015. nov. 24. 14:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem volt szexuális kapcsolatuk senkivel. Ezért. Nem kell belemagyarázni semmit. A szexuális aktivitás pedig nem értékmérő, nem ettől függ egy ember értéke.
2015. nov. 24. 14:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első írja.

Nem tudok ismerkedni.

28 vagyok.

2015. nov. 24. 14:30
 3/19 A kérdező kommentje:
de vmilyen oka van, hogy nem tudsz 28 évesen ismerkedni.
2015. nov. 24. 14:31
 4/19 anonim ***** válasza:
8%

Ugyan azért amiért a 25 éves szűz nők. Mert balfékek / lúzerek / álomvilágban élnek / gázul néznek ki / rondák

(Megfelelő részek aláhúzva, kire mi illik)

2015. nov. 24. 14:33
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert szeptember 12-én születtem...
2015. nov. 24. 15:07
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Mert elcsezserintették a szocializációm a szüleik és a tágabb környezetem. Most próbáló 25 éves fejjel rendbehozni ezeket a dolgokat, hogy végre legyen nőm. De ha belepusztulok is sikerrel fogok járni. Nem adom fel míg nem robbanok szét ...
2015. nov. 24. 16:56
 7/19 anonim ***** válasza:

Én nem tartom szépnek magam, de korábban volt,hogy nem csúnya csajok bepróbálkoztak nálam. Akkoriban azért nem mentem bele, mert egyrészt osztálytársaim voltak, és kicsinylem a farkam lanakdtan, mert olyankor csak néhány centis (állva visoznt 17 cm) és attól tartottam,hogy mi van ha nem fogok felállni, olyan kicsi maradok és majd elpletykálják a többi csajnak.

Később azért nem, mert beleszerettem egy lányba, és csak rá vágytam, de nem lett belőle semmi és már valószínűleg nem is lesz.

Jelenleg pedig azért nem szexeltem még, mert új településre költöztem, nincsenek itt barátaim, akikkel elmehetnék ide-oda pl. ismerkedni, a munka a legtöbb időmet elviszi.

Amúgy 25 vagyok.

Szóval most abban gondolkodok,hogy elmegyek egy fizetőshöz.

2015. nov. 24. 17:27
 8/19 anonim ***** válasza:
38%

Nem az, hogy nem vagyok jóképű, hanem egyenesen ocsmány vagyok a lányok szerint, azaz soha egy lánynak nem jöttem még be egész életemben. A legapróbb pozitív visszajelzést sem kaptam még egy lánytól sem. Undorodnak a külsőmtől. Ráadásul még alacsony is vagyok. Szóval semmi esélyem, hogy valaha is szexelni fogok (prostihoz semmiképpen nem mennék el).

29F

2015. nov. 24. 18:02
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
6-os...ez a beszéd!! Erről sokan példát vehetnének! Sok sikert és most már tényleg itt az ideje ;) Minden agyban dől el, csak a saját elvárásaidtól és cselekedeteidtől függ hogyan alakul!
2015. nov. 24. 18:40
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Én 24 éves koromig voltam szűz,de ùgy hogy még csaj kezèt se fogtam előtte.szerintem csùnya vagyok de most màr van egy kedves felesègem ès egy kisfiam.ne adjàtok fel.amùgy màr 35 vok :)
2015. nov. 24. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!