Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfiak, akik 25 év felett is szüzek, tulajdonképpen miért is vagytok szüzek?
Rosszul neveltek ?
Nem vagy jóképű ? ( ez relatív, mert lehet egyiknek bejössz a másiknak nem...)
Magasság ? alacsony vagy ?
Kicsi a péniszed ?
Pontos korotokat is írjátok
Ahogy az első írja.
Nem tudok ismerkedni.
28 vagyok.
Ugyan azért amiért a 25 éves szűz nők. Mert balfékek / lúzerek / álomvilágban élnek / gázul néznek ki / rondák
(Megfelelő részek aláhúzva, kire mi illik)
Én nem tartom szépnek magam, de korábban volt,hogy nem csúnya csajok bepróbálkoztak nálam. Akkoriban azért nem mentem bele, mert egyrészt osztálytársaim voltak, és kicsinylem a farkam lanakdtan, mert olyankor csak néhány centis (állva visoznt 17 cm) és attól tartottam,hogy mi van ha nem fogok felállni, olyan kicsi maradok és majd elpletykálják a többi csajnak.
Később azért nem, mert beleszerettem egy lányba, és csak rá vágytam, de nem lett belőle semmi és már valószínűleg nem is lesz.
Jelenleg pedig azért nem szexeltem még, mert új településre költöztem, nincsenek itt barátaim, akikkel elmehetnék ide-oda pl. ismerkedni, a munka a legtöbb időmet elviszi.
Amúgy 25 vagyok.
Szóval most abban gondolkodok,hogy elmegyek egy fizetőshöz.
Nem az, hogy nem vagyok jóképű, hanem egyenesen ocsmány vagyok a lányok szerint, azaz soha egy lánynak nem jöttem még be egész életemben. A legapróbb pozitív visszajelzést sem kaptam még egy lánytól sem. Undorodnak a külsőmtől. Ráadásul még alacsony is vagyok. Szóval semmi esélyem, hogy valaha is szexelni fogok (prostihoz semmiképpen nem mennék el).
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!