Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a hajfétis?
Főleg lányok válaszát várom. Ha kiderülne ez a barátotokról szakítanátok vele emiatt? Ha elfogadnátok, miket engednétek meg neki, mit csinálhat a hajatokkal? Egy kicsit vághatna is belőle?
Esetleg, ha van itt hajfétises lány, nyugodtan írhat privátot. :) Én tizenéves srác vagyok.
Mi számít hajfétisnek? Én imádom, ha birizgálják, fésülik, tépik a hajamat. :)
26L
Engem általában betalálnak a hajfétises fazonok, mert szép, hosszú, természetes hajam van. Imádják nézni, fogdosni, szagolgatni. Nekem ez tetszik. Főleg, ha a saját haját is ennyire szereti, mert nekem is fontos, hogy a partneremnek szép, ápolt haja legyen. Imádom csak úgy túrni, fésülgetni, tépni, főleg ha ez felizgatja őt. Az enyémmel kezdhet, amit akar, bár a vágást nem nagyon pártolom, de pl. szex közben nekem nem tabu a felhasználása.
19/L
Ha már hajfétis...
Mi van a kéz fétissel? Én egy gyönyörű női kézre is be tudok indulni, tehát ha úgy vesszük, nekem minden nő meztelen :)
én imádom nők hajára élvezni, az is haj fétis?
21F
Huh.. Ez a kérdés most nálam betalált. Az en hajam dús, enyhén hullámos, tehát nem szálegyenes. A fenekem aljáig ér. Gyakran a kollégáim hozzábabrálnak. Még a lányok is. Na azt nem szeretem, ha idegenek matatnak a hajamhoz. A páromat viszont megkértem, hogy fesse be, mossa meg, sőtt félévente 3-4 centit vág is belőle. Szívesen megteszi bekem ezeket. Lehet ő is hajfétises? Szex közben viszont nem túr bele, nem nyúl a hajamhoz.
Szerintem ez meg egy olyan fétis, ami vállalható. Bár a hajamba élvezést nem engedném. Vannak ettől sokkal meredekebb fétisek. Pl a kaki szex és társai. :D
#2 Szerintem az nem igaz, hogy a nők 99%-a nem szereti a latexet.. engem sose zavart és szerintem általában véve más lányokat sem.. mármint a viselése szexhez stb.
Kérdező:
Én sem vagyok hajfétises, nem is tudtam, hogy létezik ilyen, de én engedném a páromnak ha ezzel előhozakodna, vághatna is belőle, úgy sem látszik olyan dús meg hosszú a hajam. Szerintem pár centi nem fáj senkinek ha a párját ezzel boldoggá teheti. Legalábbis nekem nem fájna, de ez hajkoronától függ. Én még azt is megengedném tiszta szívvel, hogy havonta vágjon az aljából random hajvágó ollóval, legalább levágja az eltöredezett végeket :D
Ja, és tőlem bárhogy előhozakodhatna, nem zavarna, más fétist is meg tudott már szokni az ember. :D De mondjuk egy kezdő kapcsolatban azért vigyáznék, ki tudja mások hogy reagálnak erre.
Amúgy mit takar az, hogy hajfétis pontosan, mi izgató abban?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!