Valakinek hajfétise?
Figyelt kérdés
Ismerkednék olyanokkal, akiknek hajfétise van!2013. júl. 25. 12:59
2/9 anonim válasza:
Nekem van, imádom a hosszú természetes hajú lányokat :)
4/9 anonim válasza:
igen,de nem durván,Első dolog amit megnézek egy nőn.
7/9 anonim válasza:
kifejezetten hosszú haj fétisem van.főleg az extra hosszú egyenes hajú vékony lányok érdekelnek
8/9 anonim válasza:
Nekem is régóta van az első dolog amit megnézek egy nőn hogy van e felnyírt haja én arra gerjedek 14/f
9/9 anonim válasza:
Nekem hajfétisem és vághatom felnyírom most jelenleg alányírt bobja van volt hogy megkért hogy váll alá érő hajából vágják neki rövid pixit Persze én is megteszek mindent amit kér normális keretek között. Normális vállalható frizurát és hogy ki is tudjon vele menni az utcára nem utolsó szempont ha szeret elfogadja 22 éve a feleségem... Nagy mázlista vagyok. Sztem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!