Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a szép hajra szexuálisan felizgulok?

Figyelt kérdés
Hajfétisem van, tudom. Nagyon izgalomba tud hozni a szép haj! Egyszerűen megőrülök a szép hajért! Mit nem adnék, hogy kiélhessem magam egy gyönyörű hajkoronán! Mi lehet az oka ennek? Ez valami rendellenesség, lehet valamit tenni ellene?

2012. ápr. 10. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nincs semmi különös ebben, kizártnak tartom, hogy rendellenesség. Teljesen természetes, hogy akad fétise valakinek. Ha a plüssállatok csigáznának fel az már viszont furcsa lenne:D
2012. ápr. 10. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Erre senki nem fog tudni itt válaszolni. Szakember és terápia segítségével sem biztos, hogy ki tudnátok deríteni, hogy mire vezethető ez vissza nálad.

Véleményem szerint nincs veled probléma, ez egyszerűen egy fétis. Biztos találsz olyat, aki hajlandó megtenni, amit kérsz, szóval nem kell aggódnod.

2012. ápr. 11. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
ezzel én is így vagyok és még sok más női testrésszel is, erre inkább légy büszke! :)
2012. ápr. 11. 21:02
 4/8 anonim válasza:
ugyanígy vagyok vele én is.ex barátnőmmel ki is élhettem ilyen vágyaimat.és nem e miatt lett vége.
2012. ápr. 12. 10:04
 5/8 anonim válasza:
100%
Nem tehetsz ellene semmit,legalábbis saját tapasztalatból mondom.megpróbálhatod leplezni,v elnyomni magadban.a vágy mindig ott lesz benned,ha meglátsz egy szép hosszú hajú nőt.sokan le fognak érte "köpni",perverz állat leszel stb.ez van ezzel kell együtt élnünk.csak rosszab lesz,ha megpróbálsz ellene tenni.
2012. ápr. 12. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is felizgulok egy szép női hajra, ha meg is szagolhatom akkor meg végem van egyből. Teljesen normális amit érzel.
2012. ápr. 12. 17:47
 7/8 anonim válasza:
Én is hajfétises vagyok kiskorom óta. Vonzódok a szép, hosszú hajhoz, szeretek az emberek hajában matatni, és izgat a hajvágás is. O.o Nagyon fura, és elég nehéz elfogadnom, hogy ez normális.
2012. nov. 25. 19:54
 8/8 anonim válasza:
dettó ez vagyok énis. Nekemis a szép hosszú haj látványától egész a hajvágásig minden ilyen felizgat és énsem tudok tenni ellene de ez szerintem nemis baj a lányok nemörülnek neki de ha van egy két olyan kivételes lány aki ezt engedi hogy játszhassak a hajával fésüljem vágjam amit egyébként jól csinálok akkor nekem az felér bármi mással egyszerűen imádom a női hosszú szép hajakat! :)
2013. febr. 8. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!