Normális, hogy imádok szép lányokat nézegetni?
Figyelt kérdés
Én magam is lány vagyok.Sajnos az élet nem ajándékozott meg a testtel(távolról sem)amire vágytam/vágyok.Gyűlölöm ahogy kinézek.Mind1...a lényeg h imádok szép lányokat nézegetni...és heteró vagyok!Ez 100 %. De már néha magamon is meglepődök h mennyire el tudok nézni egy szép lányt.Hol interneten,hol buszon,de belemerülök a bámulásába.A mai tinilányokkal ellentétben nekem a képtáram nem helyes pasik fotóival,hanem gyönyörű lányok képeivel van tele.Rajzolni is szeretem őket.Ez nagyon beteg vagy még beletartozik a normális kereteibe?:S2012. febr. 21. 22:51
1/8 anonim válasza:
Normális, mert olyan testet akarsz.
Próbálj meg a saját testedből olyat faragni.
2/8 A kérdező kommentje:
ümmm...hát az önerőből nem fog menni ^^
2012. febr. 21. 23:01
3/8 anonim válasza:
Miért?
Tornázz,járj fodrászhoz,sminkelj, stb.
4/8 A kérdező kommentje:
mindet csinálom..de tudod van amit nem lehet csak ilyen módon elérni. Az arcom pl. nem lesz olyan,smink ide vagy oda. A melleim sem lesznek nagyobbak.
2012. febr. 21. 23:04
5/8 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normális; az ember hatásokat keres a környezetében amik inspirálják, vagy csak szimplán szépek.
Az előző válaszodra visszatérve pedig:
Mindenkinek megvan a saját maga szépsége és ha ügyes azt nagyon jól kiemelheti. Hidd el a smink, a haj, az öltözet tényleg RENGETEGET változtat, csak jó ízlés kell hozzá, de ha esetleg bajban vagy, bármikor lehet segítséget kérni másoktól. El sem hinnéd, hogy a sok gyönyörű lány milyen trükkök segítségével olyan amilyen.
És nem kell a modell alkat vagy a baba arc ahhoz, hogy ezeket megvalósítsd.
Ha szeretnéd szívesen segítek.
L
6/8 anonim válasza:
Én is ezt csinálom...de én sem a lányokat szeretem, szerintem ez azért van mert magunkat nem tartjuk szépnek...mondjuk engem ez zavar mert mintha nem a saját életemet élném ilyenkor ezek csak ábrándok...
7/8 Doruss válasza:
Szerintem ez normális. Ameddig biztos vagy abban, hogy hetero vagy, addig semmi baj. Én is szeretek néha megnézni egy-egy lányt, ha szépnek találom, vagy tetszik a stílusa. De ez szerintem csak amiatt van, hogy szeretjük a szépet, mint ahogy megakad a szemed egy szép festményen, vagy tájon, vagy ilyesmi. Vagy egyszerűen csak irigységből. Nincsen ezzel semmi baj.
8/8 anonim válasza:
Nem gáz. :) "A melleim sem lesznek nagyobbak." És akkor mi van? A kis mell éppúgy lehet szexi, mint egy nagy, nem is egy fiú szereti a kisebb melleket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!