Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgazmusom a párommal, semmilyen. Mit tehetnénk?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt,1 éve élünk nemi életet. A szex nagyon jó, de orgazmus nincs.Furan hangzik, de ez nen zavar. De csikló orgazmusom sincs. Mindegy mennyi ideig csinálja, kézzel, szájjal, szex közben, sehogy sincs.Én szoktam magamhoz nyúlni, zuhanyrózsával sikerült akár 3 org. is, de kézzel például nem. Mit javasoltok, több barátnőmnek is van párja és el is mennek, volt aki első alkalommal is. ( csiklói org.-ra gondolok).. Mit csináljunk, vagy mit lehetne tenni? Köszönöm! 18/L2015. nov. 21. 18:32
11/12 anonim válasza:
A zuhanyrózsa a hibás! Tudom, hogy nagyon finom és jót élvezel tőle, de más stimulálás, mint nyelv, ujj már nem lesz elég hatékony ahhoz, hogy a csúcsra juttasson, továbbá a barátod böngésszen a neten, hogyan kell nyalni/ujjazni
12/12 Scav válasza:
1. Nem tudod rendesen elengedni magad mellette. Tudat alatt is lehet ilyen. El kell lazulni. Lehet, hogy 1 feles előtte segítene az elején, aztán belejössz.
2. Megszoktad a vízsugarat, az agyad "megtanulta", hogy erre jöjjön az orgazmus. Vízsugár elvonás javasolt és gyakorolj csak ujjal csiklót izgatva elmenni. Ha sikerül, neki is sikerülni fog elvinni téged a csúcsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!