Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem volt még orgazmusom?
ne add fel
fedezd fel tovább a tested,hogy mire,hogy izgulsz
menni fog nyugi
Elhiszem neked,de ezt olyan nehéz elképzelni.
Ha az én barátnőm lennél addig nem nyugodnék amíg meg nem ismertetem veled az orgazmus érzését.Annyiféleképpen lehet elérni,ha mind kipróbálnánk valamelyik módszer biztosan beválna.
Több dolog is lehet a baj. Felsorolok pár megoldást és próbáld ki mindegyiket.
Nézz utána hogyan kell maszturbálni. Hogy hogyan izgasd a g pontot a csiklót stb
Aztán az is lehet hogy leszbikus vagy csak nem tudatosult benned. Próbálj meg lányokról fantáziálni. Ha ez sem jött be akkor Menj el nőgyógyászhoz hogy nem szervi oka van e. Ha ez sem jött be akkor tudok ajánlani egy jó szexuálpszichológust: Lux Elvira
De mint írtam szervi oka is lehet. A nőgyógyász okos dolgokat tud ezzel kapcsolatban mondani.
Egyébként nem találkoztam még emberrel aki a yoni masszázstól ne lett volna orgazmusa. Próbáljátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!