Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sosem volt még orgazmusom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem volt még orgazmusom, nem is sikerül sehogyan sem?

Figyelt kérdés
Elég későn kezdtem a szexuális életemet (21) , nem végeztem sosem önkielégítést. Elég zárkózott és konzervatív vagyok , talán lelkileg ez lehet az oka. Magát a szexet élvezem de elélvezni nem tudok sehogyan sem, nemrég elkezdtem önmagam felfedezését is de nem vagyok tőle elragadtatva, így gyorsan el is megy tőle a kedvem, hogy már megint nem sikerült kiváltanom semmi jó érzést. Tudom, hogy agyban kell ezt eldönteni vagy ráhangolódni de nekem ez nem megy, hiába próbálkozok. Mit lehetne tenni?
2015. okt. 29. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
abba kéne hagyni a görcsös próbálkozást. Szerintem alapvetően akkor csináld, ha érzed hogy szükséges, ha "hiányod" van, és nincs közelbe a szekszpartnered. És akkor sem arra menj rá hogy "na érezzek már valamit" hanem csak úgy ellazulva.
2015. okt. 29. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen jol irod. Agyban dol el. A szexben az a jo hogy teljesen kikapcsolhat az ember semmire sem kell gondolnod :) csak elvezned. valoszinu neked ilyenkor is az jar az agyadban hogy elvezz mar el. Ez igy nem megy. Kikell kapcsolnod. Ellazulnod. A legfontosabb pedig hogy ismerd a sajat tested. Ha ismered akkor a pasinak is tudod mondani mi a jo neked. Mikor nyal, vagy ujjaz. Mi az a poz amiben tenyleg evezed. Ne aggodj fog jonni az az isteni erzes :) csak ne gorcsolj ra!
2015. okt. 29. 19:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. okt. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!