Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha fiatalabb fiúval szeretnék szexelni?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Az eddigi partnereim mind legalább 10 évvel idősebbek voltak nálam. Valahogy mégis izgat a gondolat, hogy lefeküdjek egy 15-16-17 körüli sráccal.2015. nov. 21. 15:03
2/13 anonim válasza:
Normális. Itt akár ennél fiatalabb jelentkezőket is találhatsz.
3/13 anonim válasza:
miért ne lenne normális? azzal szexelsz akivel akarsz
5/13 anonim válasza:
nem normális, de sz#rd le. ha téged ez izgat, akkor nem látom értelmét, hogy miért ne csináld.
6/13 opened paradise válasza:
Sokan szeretnek "vezetni" ilyen helyzetekben,persze,nincs benne semmi sem.
7/13 anonim válasza:
Hogy normális e az, hogy végre valahára a korosztályodból is választasz magadnak párt, nem csak pedofilok közül? Hát nem is tudom.
8/13 anonim válasza:
Ha 7 évessel az már nrm normális. Egyébként????
9/13 anonim válasza:
Normális, találkoztam már ilyennel :D
f
10/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, ők még kb. korodbeliek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!