Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nejem nem óhajt már szexelni velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
forduljak esetleg K-hoz? vagy szexpartnert keressek? még sosem keresgéltem ilyesmit. 42F2015. nov. 13. 22:30
1/20 anonim válasza:
Sztem a fizetost hanyagolt. Probalj szeretot keresni :)
3/20 anonim válasza:
Nem hogy leülnétek és megbeszélnétek a problémáitokat.Most ha ez velem történne meg hogy én férjemről derülne ez ki hogy szexpartnert keresett kidobnám a fenébe...
4/20 A kérdező kommentje:
próbáltam már megbeszélni, de nem sok eredménnyel. legtöbbször fáradt, meg fáj mert nagy a farkam pedig óvatosan próbálom
2015. nov. 13. 22:45
6/20 anonim válasza:
Nyitott kapcsolat vagy válãs. ( nálam ez jöhetne szóba)
7/20 poiu válasza:
Mond meg neki, hogy ez számodra megalázó. Így vagy úgy, de valahogyan segítenie kell.
8/20 anonim válasza:
Ha nem tudjátok megoldani, akkor nincs értelme tovább kínoznotok a másikat. Akkor menni kell a saját utatokra. Ilyen egyszerű. Ezt fel kell vázolnod a párodnak.
9/20 anonim válasza:
Gondolom válni nem akarsz,inkább menj fizetőshöz,minthogy beléd essen még valaki hiába.
10/20 anonim válasza:
A K. az, akit eltartasz, a semmiért cserébe. Szerintem az akire te gondolsz az az örömlány. Örömlány, mert örömet okoz kevés pénzért, míg a feleség (Luxus Q.) inkább csak bánatot sok pénzért.
Pár évvel fiatalabb vagyok nálad, de én inkább szeretőt tartok. Lehetőleg férjes nőt szerezzél, aki nem akar válni. Ezen az oldalon rengeteg van belőle. A nagy szerszám meg kimondottan előny, főleg ha nagy számlával is társul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!