Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem szexelni?
Figyelt kérdés
Körübelül 2hónapja vagyok együtt a barátommal,és van hogy napokig nem szexelünk,aztmondja szexmániás vagyok és hasonló.Mi lehet a probléma?Már nem tetszem neki?2015. nov. 16. 14:40
1/10 anonim válasza:
Most eszembejutott pár régi szerelmem, akikel igazi levelezést folytattam, és ahol eltelt egy-két hét a levélváltásig... :-)
...ezek meg 2 hónap után már tartós szexuális életről panaszkodnak... :-)
Szegények... :-)
2/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy probléma van vele :-D
Friss, két hónapos kapcsolatban a napi többszöri szex a normális ...
4/10 anonim válasza:
Sem vele, sem pedig veled nincs baj. Nem vagyunk egyformák, a libidónk is különbözik. Értsétek meg, fogadjátok el a másik igényeit, vagy szakítsatok, de bűntudatnak és vádaskodásnak semmi keresnivalója egy kapcsolatban.
5/10 anonim válasza:
Nem egyezik ezek szerint a szexuális igényetek.Nincs ezzel semmi gond amúgy csak,ezen a téren nem illetek össze.Hacsak nem változtat egyikőtök rajta.Pl ő belemegy abba,hogy többször csináljátok vagy te fogadod el,hogy ő kevesebbszer szeretné.
6/10 anonim válasza:
Nem kíván, vagy csak egyszerűen eltérő igényetek. Ha engem kérdezel, a te igényed van jobban rendben, mint az övé. :)
8/10 anonim válasza:
Egyszerűen vagy nem jó a szex köztetek vagy hamar rád unt vagy eygsezerűen totál nem passzoltok szex terén :/
9/10 anonim válasza:
ezen én is sokat agyaltam..velem ugyan ez volt... fél év után meguntam a próbálkozást és szakítottam vele...
23L
10/10 anonim válasza:
Lehet tobb noje van a szemeznek... :D mondom LEHET nem biztos hogy van is ... De sztem na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!