Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők akik ismerkedtek már laza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik ismerkedtek már laza kapcsolat céljából. Hol találtatok olyan férfit aki nem akart többet később se és normális, diszkrét?

Figyelt kérdés

2015. nov. 18. 18:07
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
100%
Idegennel ez nagyon kockázatos, főleg interneten rengeteg a beteg ember. Ismerősök közt keresgélnék a helyedben.
2015. nov. 21. 10:08
 42/53 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, neten találtam magamnak mindkét szeretőmet, mindkettőnek van férje. Heti 1-2 alakalommal, lefekszünk, aztán megy mindenki tovább. Néha rám ír, megkérdezi, hogy vagyok. Nincsenek képek róluk, facebookon, nem ismerösöm, stb.

Teljesen diszkrét a dolog. Én is megkapom, amit akarok, meg ő is. Több úgy se lesz belőle. Nem is kell. Neki se. Csak vannak igények, ennyi.

2015. nov. 27. 11:10
 43/53 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm!
2015. nov. 27. 12:07
 44/53 anonim ***** válasza:
6%

Tetszett a kérdés és érdekes volt végigolvasni a válaszokat. Örülök annak, hogy több Nőben is felmerül az igény egy ilyen kapcsolatra és ezt fel is vállalja a hozzászólásaiban.

Nos szerintem a helyzet nem reménytelen, de talán érdemes egy esélyt adni minden olyan pasinak, aki potenciálisan szóba jöhet, függetlenül attól, hogy neten vagy személyesen történik a megismerkedés. Nem gondolnám azt, hogy azok a pasik akik a neten keresgélnek mind furik és gázosak lennének, hisz a legtöbb pasi a mai világban a netet is felhasználja ismerkedésre, köztük a jó pasik is :-)

Volt már nekem is ilyen kapcsolatom, ami több mint 2 évig tartott és nagyon jól működött, mégpedig azért mert megvolt a kellő intelligencia és diszkréció mindkét félben, kölcsönös volt a szimpátia, valamint mindketten megbíztunk egymásban. Egyedül a távolság okozott gondot, mert a több mint 200 km miatt sajnos nem tudtunk olyan sűrűn találkozni, mint azt mindketten igényeltük volna, ezért is fejeztük be. Nem mellékesen a neten ismerkedtünk meg és mivel a közösségi oldalakon nem lettünk ismerősök csak a mi izgalmas és közös titkunk maradt a történet:-)

Mea culpa, hogy pasiként mertem hozzászólni a témához és azt már szinte csak zárójelben jegyzem meg, hogy jelenleg pontosan olyan tulajdonságokkal rendelkező Nőt keresek akit a kérdés kiírója a pasik között...:-)

2015. nov. 27. 12:14
 45/53 anonim ***** válasza:
Vannak igényesebb szexpartner keresők, vagy már találtál? Itt gyakorin nem érdemes ismerkedni, de gondolom erre már rájöttél.
2015. dec. 8. 06:48
 46/53 anonim ***** válasza:
6%
Ezen az oldalon is számtalan ilyet találhatsz :-),ha szeretnél írj rám és ismerkedjünk
2015. dec. 8. 07:10
 47/53 yakuza007 ***** válasza:
6%
Érdekes hozzászólások,én is pont ilyent keresnék,de a legtöbben komoly kapcsolatot akarnak.A neten próbáltam,de mindenki a hercegre vár,tudod az igazira:)Sajnos errefelé nem ismerek olyant aki benne lenne egy ilyen kapcsolatban,pedig ez működhetne hosszú távon is.31F
2015. dec. 8. 07:53
 48/53 A kérdező kommentje:
45# Köszi. Privibe elküldöd linkeket?
2015. dec. 8. 07:56
 49/53 anonim ***** válasza:
8%

Csatlakozok a 44es válaszolóhoz.

Ha ilyen kapcsolat érdekel,írj.

Nőneműekre vonatkoztatva.

28f

2015. dec. 29. 13:47
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Neten könnyen lehet ismerkedni, de nagy részüknél az se igaz amit kérdeznek. Barátság extràkkal kapcsolat a legjobb, inkább ilyet próbálj kialakítani. 20L
2016. jan. 5. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!