Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek a kollégámnak? Ha igen, mit tegyek?
Digi dugi ahha ahh, ne menj belem nincs zokni
=)
igen tetszel neki
mert nem tudja,hogy nálad mi az ábra
adj neki biztató jeleket
néha érintsd meg
nézz mélyen a szemeibe
stb stb stb
bármi lehetséges! Felnőtt nő vagy el tudod dönteni, hogy pár alkalmas dolgot szeretnél e tőle vagy komolyabbat!
Mindenesetre ő szeretne téged...gondold oda amit szeretnél!
Köszönöm az eddig válaszokat!
2# én is gondoltam rá, hogy esetleg én nem vagyok elég egyértelmű, és talán nem is gondolja, hogy ő is tetszik nekem. De mivel kollégák vagyunk, eddig nem mertem nagyon egyértelmű jeleket küldeni. Munka után volt, hogy elhívtam enni, el is mentünk, mégsem lett belőle randi. Úgy érzem, én a lehetőségeimhez képest kimutatom, hogy tetszik nekem.
3# az nem kérdés, hogy én komoly kapcsolatra vágyom. Mármint nem egy éjszakás vagy összejárós kapcsolatra. Ezért is érzem nehéznek a helyzetet, mert ha még jól is vettem észre, hogy tetszem neki, akkor is lehet, hogy csak külsőleg izgatom, és nem vágyna többre. De ezt hogy deríthetném ki anélkül, hogy kínos szituációba keverednénk?
4# erre én is gondoltam, hogy talán az zavarja, hogy munkatársak vagyunk. De alapvetően teljesen más területen vagyunk a cégnél, ha nem akarnánk, akkor gyakorlatilag soha többé nem kellene együtt dolgoznunk. Ráadásul vannak más párok is az irodában, tehát ilyen jellegű tilalom nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!