Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik ismerkedtek már laza kapcsolat céljából. Hol találtatok olyan férfit aki nem akart többet később se és normális, diszkrét?
#31:
Drágám! Neked is van vagy 3 offtopic válaszod az előző oldalon, azt nem akartam folytatni; de te mivel az off témához hozzászóltál, amire nekem volt hozzáfűzni valóm, így privátban megírtam, hogy ne szaporítsam itt. Ezen felül az oldal lehetőséget ad privát üzenet írására, ami az oldal használatával együtt jár. Ha nem akarsz kapni, akkor vagy nem használod az oldalt, vagy letiltasz ... De addig ... :-P
#14-es vagyok:
Teljesen megértem, amire gondoltok! :) Egy nő rengeteg dolgot figyel egy pasin, rengeteg dolog alapján szűr. Viszont sokkal több olyan pasi van, akire gondoltok, csak az illetőről előre kialakítottatok egy képet, ami alapján nem fér bele.
Jó pár példát tudok, akire nők mondták, hogy biztos nem lenne diszkrét vagy nem lenne jó az ágyban és egyebek. A tesóm is nagy csajozó volt még pár éve és ezért sok csaj azt gondolta, hogy nem diszkrét, biztos mindenkinek elhíreszteli, hogy mennyi csajjal volt. Ehhez képest teljes mértékben megtartotta a dolgait.
(Azt elismerem, hogy nincs olyan pasi, aki bizonyos szűkebb körének ne dicsekedne bármivel! :D)
Másik esetekben a pasit tapasztalatlannak vagy rossznak hitték az ágyban, mert előzetesen nem nyomult az illető csajra. Pedig ezekről szó sem volt...
Rengeteg pénzesebb, elegánsabb pasi is van, aki a szeretőit még drágább vacsorára is elviszi.
Tényleg megértem, hogy válogattok, mert van választék és így meg is tehetitek! :) De ha kiejtitek a bunkó pasikat, a többiek nagy része megfelel a célnak. Higgyétek el, ék egyszerűek vagyunk! :D Ha megkapjuk azt a bizonyos szexet, akkor elég kompromisszum készek vagyunk és nem ugrálunk, mert kényelmes nekünk.
Lelki szemeim előtt pedig látom, ahogy a kérdező és hozzászóló nők sorban kapják a privátokat! :D Részvétem, mert köztük valóban nem érdemes keresni! :D
Esetleg olyan oldalt tudtok, ami arra épül, hogy szex előtt komolyabban lehet beszélgetni a másikkal és a tagok kapnak valamiféle értékelést a megbízhatóságukról? Mert én pl. a másik oldalon szenvedek: Okos csajt keresnék, aki nem akar idővel többet. De a korosztályomban elég kevés az ilyen... :/
"A tesóm is nagy csajozó volt még pár éve és ezért sok csaj azt gondolta, hogy nem diszkrét, biztos mindenkinek elhíreszteli, hogy mennyi csajjal volt. Ehhez képest teljes mértékben megtartotta a dolgait."
Olyan nagyon nem tarthatta meg magának, ha mindenki tudta róla, hogy nagy csajozó. Ha én tudom, hogy Józsinak megvolt a Gizi is, meg Rózsi is, akkor tiszta sor, hogy ha lefekszem vele, azt is tudni fogja mindenki.
Két eset van. Ha azért ragaszkodsz a diszkrécióhoz, mert nem vagy független, akkor olyat kell választani, aki szintén nem az. Garantálva akkor sincs, hogy később sem akar többet, vagy hogy megőrzi a kettőtök titkát, de jóval kisebb az esélye, mint egy szingli esetében.
A másik pedig, hogy ne legyen semmiféle átjárás a te köreidbe. Erre jó a netes ismerkedés. Egy kvázi idegen ha akarna sem tud pletykálni rólam, mert nincs kinek. Nincsenek közös ismerőseink, lehetőleg azt se tudja meg, hogy hol lakom, hol dolgozom.
Például amikor még randiztam, és eljött értem a pasi a munkahelyemhez, akkor mindig egy távolabbi helyet adtam meg, két utcával lejjebb, soha nem a munkahelyem kapujában várt. Nem kerültem soha olyan kínos helyzetbe, mint a kolléganőm, akinek ott randalírozott a kirakott pasija a melóhelyen.
Szóval amíg nem ismered, és nem bízol benne 100%-osan, addig neked kell nagyon óvatosnak és diszkrétnek lenned.
Kedves kérdező, szívesen! :) A dolog megfogalmazásában segített az épp mellettem ülő hölgy ismerősöm is. Remélem, így azért megfelelt a dolog. :) De mivel férfiként írtam, egy szavát se hidd el! :D
#37-es: Diszkrét volt. A kapcsolatok lezárása után kotyogták ki a nők... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!