Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők akik ismerkedtek már laza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik ismerkedtek már laza kapcsolat céljából. Hol találtatok olyan férfit aki nem akart többet később se és normális, diszkrét?

Figyelt kérdés

2015. nov. 18. 18:07
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, tudtad értelmezni a kérdést? Mellesleg kb 60 levél érkezett...
2015. nov. 18. 19:45
 12/53 anonim ***** válasza:
90%
Ide nem lehet ilyen kérdést kiírni. Írj rám kérdező és adok tippeket. 19/N vagyok, nem férfi :)
2015. nov. 18. 19:50
 13/53 anonim ***** válasza:
19%

Itt is lehetne találni! :)

33F

2015. nov. 18. 21:22
 14/53 anonim ***** válasza:
38%

Egy nő lényegében bárhol találhat erre alkalmas személyt, ha rendelkezik egy minimális emberismerettel és felfogja, hogy a másik fél mit is akar. Netes oldalak, szexpartnerkeresők, stb. De akár a buszon reggelente gyakran látott szompatikus emberkével is beszédbe lehet elegyedni.

Ez van, mi férfiak könnyen kaphatóak vagyunk szexre... Nem véletlenül bombáztak szét annyi levéllel. Csak találd meg azt, aki megfelelő és megbízható. Sok sikert!

2015. nov. 19. 05:13
 15/53 anonim ***** válasza:
#14: én megértem a kérdező dilemmáját. Van, akinek fontos a 100%-os diszkréció. És így olyat találni, ahol kölcsönös a szimpátia, magas a másik fél szexuális kultúrája, de emellett nem akar többet... Uram bocsá' még a közelben is lakik, baromira nem egyszerű.
2015. nov. 19. 15:08
 16/53 anonim ***** válasza:
0%

#15:

Nem tudok azonosulni a problémával, az én exem vagy egy tucat szeretőt tudott magának találni a környezetében :-( ... Bár a szexuális kultúra kérdéses, mert többször visszakönyörögte magát a szex miatt :-P :-D

2015. nov. 19. 15:36
 17/53 anonim ***** válasza:

#16: Na látod...

Hidd el, ha egy nőnek vannak elvárásai ilyen téren, és full diszkréten akarja, baromira nincs könnyű dolga.

Pl. én sem szeretném, ha zsinórban használnának, mire ráakadnék az igazira. Na és persze az sem garantált, hogy mind diszkréten kezelné ugyebár...

Ez a két elem az, ami előre nehezen kiszűrhető. Tény, olyan pasit simán lehet találni, aki dugni akar. Csak tudod van, akinek ez nem elég. :P

2015. nov. 19. 15:48
 18/53 A kérdező kommentje:
Mindenképp normális, diszkrét férfit keresek, volt rossz tapasztalatom. Akinek 5-10 szeretője volt annak nem lehettek túl nagy elvárásai gondolom.
2015. nov. 19. 15:48
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
15. Hozzászólónak teljesen igaza van.
2015. nov. 19. 15:54
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül írta ki nőknek a kérdést :-) Férfiak ezt nem érthetik, nekik többnyire mindegy kivel bújnak ágyba főleg ha csak szexről van szó. (tisztelet a kivételnek)
2015. nov. 19. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!