Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a fene van itt?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene van itt?!

Figyelt kérdés

A héten már a sokadik kérdést olvastam rámenős, nyomulós oktatókról... Ha az oktatás alatt a serdülő lányok testének oktató általi felfedezését kell érteni, akkor már teljesen világos, hogy miért vezet úgy egy-két (sok) fiatal lányka, ahogy...

Meg ez elég beteg... Közülük szinte mind 40-es korosztály, ezek a kislányok meg 17-18 évesek. Elég szomorú hogy a kanos oktatók manapság az átlagot képviselik!

25F

2015. nov. 17. 23:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mivan? Hol láttál te ilyet?
2015. nov. 17. 23:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki a 10 évvel idősebb vezetés oktatójához ment feleségül, azóta gyerek, gyerek hátán... Ráadásul kapcsolatban voltak előtte...
2015. nov. 17. 23:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Pár órája volt egy ilyen kérdés, két napja is, előtte nagyjából egy hete. És régebben is voltak szép számmal...
2015. nov. 17. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:

az, hogy pár kanos idióta így próbált itt becsajozni, max arról árulkodik, hogy milyen kétségbeesettek, és sötétek az emberek...

kötve hiszem, hogy bárki érdemben válaszolna nekik, hát még, hogy ártatlan "kislányok" a gyakorikérdéseken felszedett oktatóval akarják felfedezni a testüket... ezt te komolyan megkajálod, hogy így mennek a dolgok?

2015. nov. 17. 23:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor az én barátnőm nem fog vezetni :D Vagy utána megütöm az oktatót.
2015. nov. 17. 23:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát vigyázni kell a lányokra! Most viccen kívül! Vagy valami vén trotty oktatóhoz küldd!
2015. nov. 17. 23:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Most fogok tanulni vezetni, nekem szerencsére lehet választani fiatal pasit akarok,ha már rám mászik ne hányjam el magam :D
2015. nov. 17. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez egy oltári nagy baromság! Az oktatók között is csak annyi a rámenős, mint bárki más között! Az, hogy egy kis hülye fruska nem tud nemet mondani egy közeledésre egy flörtre, az a saját ostobaságát jellemzi csak. A te kérdésed meg azt hogy egy beteg vagy.
2015. nov. 18. 06:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Kérdező azért te is álszent és hihetetlen vagy. Veled kb egykorú vagyok, de teljesen megértek egy 30-50 éves férfit, aki megkíván egy 16-20 éves lányt. Miért ne?

Te nem tudod mások helyébe képzelni magad? Vagy akár a saját magad helyébe a jövőben? Én már most tudom magamról, hogy esélyesen 40 évesen is kívánni fogok 20 éves lányokat. És ha lesz rá módom, akkor szexelni is fogok, amennyivel csak tudok.

23/F

2015. nov. 18. 07:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Tudjatok minden ket emberen mulik!

Tehat nen kell vigyazni a lanyokra ahogy elottem irtak,inkabb nem kell felteni oket mert megerik a penzuket!

2015. nov. 18. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!