Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene van itt?!
A héten már a sokadik kérdést olvastam rámenős, nyomulós oktatókról... Ha az oktatás alatt a serdülő lányok testének oktató általi felfedezését kell érteni, akkor már teljesen világos, hogy miért vezet úgy egy-két (sok) fiatal lányka, ahogy...
Meg ez elég beteg... Közülük szinte mind 40-es korosztály, ezek a kislányok meg 17-18 évesek. Elég szomorú hogy a kanos oktatók manapság az átlagot képviselik!
25F
az, hogy pár kanos idióta így próbált itt becsajozni, max arról árulkodik, hogy milyen kétségbeesettek, és sötétek az emberek...
kötve hiszem, hogy bárki érdemben válaszolna nekik, hát még, hogy ártatlan "kislányok" a gyakorikérdéseken felszedett oktatóval akarják felfedezni a testüket... ezt te komolyan megkajálod, hogy így mennek a dolgok?
Kérdező azért te is álszent és hihetetlen vagy. Veled kb egykorú vagyok, de teljesen megértek egy 30-50 éves férfit, aki megkíván egy 16-20 éves lányt. Miért ne?
Te nem tudod mások helyébe képzelni magad? Vagy akár a saját magad helyébe a jövőben? Én már most tudom magamról, hogy esélyesen 40 évesen is kívánni fogok 20 éves lányokat. És ha lesz rá módom, akkor szexelni is fogok, amennyivel csak tudok.
23/F
Tudjatok minden ket emberen mulik!
Tehat nen kell vigyazni a lanyokra ahogy elottem irtak,inkabb nem kell felteni oket mert megerik a penzuket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!