Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elfogadható, hogy egy lány szépségét szinte csak a haja alapján ítélem meg?
Szinte csak a haját nézem egy lánynak, az alapján döntöm el, hogy tetszik-e. Imádom, ha egy lánynak teljesen egyenes a haja, enyhén sötétbarna vagy sima barna, a hát közepéig ér, ki van engedve és szép fénye van. Amit még nagyon szoktam szeretni, az ha oldalt van elválasztva a haja és precíz, nyílegyenes a választéka. Fogalmam sincs, honnan jött ez a mánia, de ha egy lánynak ilyen típusú haja van és így van elválasztva, szépen, tökéletesen oldalra fésülve, akkor már rendkívül szexinek tartom és vonzónak!
Tegnap is láttam egy bevásárlóközpontban egy pont ugyanilyen lányt, le sem tudtam venni a szemem a hajáról, gyönyörű fénye volt a barna hajának és mintha vonalzóval választotta volna el... Azt viszont nem szeretem, ha össze-vissza van fésülve és megtörik a választék, vagy ha nincs alaposan megfésülködve a lány.
Elég bizarr, de nekem a haj minősége és a jólfésültség a gyengém. Szerintetek őrültség? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!