Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a rap szöveg elfogadható...

Ez a rap szöveg elfogadható vagy még javítsak rajta?

Figyelt kérdés

Úgy összességében azokról a lányokról szólna akik nagyképűek közben meg szinte csak a 8 általános van meg nekik onnan tovább pedig semmi. Meg ugye hogy vannak olyanok akik csak játszadoznak mások érzéseivel.

Próbáltam néha poénossá tenni, nem tudom mennyire sikerült.

Szöveg:

Figyu cica ne haragudj nem értelek téged,

Nem vagyok jó megértem, de ezért le kell lépned?

Hát erre nem mondok semmit jobb lesz úgy hidd el,

Adok neked kekszet gyere a szemem elől vidd el!

Erre így vissza gondolni enyhén szólva durva,

fél év múlva a segged itt szana-szét lesz k**va

Ezek után ha gondolod nyugodtan csörögj rám,

Ne legyél kis szelíd félénk ici-pici bárány.

Jó pár csaj itt nekem most nagyba prédikálnak,

közbe pedig a sok közül az egyik sráccal járnak,

Hát nekem ne okoskodjon egyetlen nőstény se,

Felőlem aztán mindegyik mehet a levesbe.

Én vagyok a tróger g**i hát akkor te mi vagy?

Buliba 2 koktéltól már agyilag full ki vagy.

A fejed is meg kell mondjam ici picikét nagy,

És abban pedig található egy ici picike agy.

Mondhatod a magadét, magasról lesz**om,

kettőnk közül itt most te vagy a barom

Ne szólalj meg bébi csak ha én akarom

Ha nem kussolsz még véletlen meglendül a karom.

Ilyen hozzáállásal majd mehetsz az út szélre,

Itt most én beszélek utamból állj félre,

Na mi van most hirtelen fáj a nagy igazság?

A tested akkora mint egy hatalmas nagy lisztes zsák.

2015. okt. 27. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik ,de a válasz igen.Például a 3. versszaknál a prédikálnak szóból azt a nak-ot elhagyhatnád és ugyanúgy a járnaknál is,és így is rímel.És nem akarok kötözködni,de ugyanitt a 2. sornak nem annyira van lényege vagyis ugye prédikálnak neked és közbe 1 sráccal jár de ez nem olyan durva szóval ha már ez a réteg ihletett,akkor nyugodtan írd,hogy többel pl. csak egy ötlet az átalakításommal:

Jó pár csaj itt nekem most nagyba prédikál,

közbe egyszerre 3 spanom is benne járt.

És az 5. versszak utolsó sorát szerintem húzd ki,mert nah érted... ha leszarod ,akkor nem vernéd meg, meg evvel nem szabad dicsekedni...

És nekem ennyi nem lenne elég,vagyis ez a befejező sor azt váltja ki,hogy még lesznek oltások de ha úgy lenne,hogy az utolsó sor az 1.,és a 3. a 2.,és a 2. a 3.,és az 1. az utolsó. Nem tudom mennyire lehet követni...

Szóval ha ez lenne a vége,akkor a mondanivalódnak a lényege lezárulna és jobban tudatosulna a hallgatókban az üzenet.És biztos észrevetted,hogy a rapekben mindig van refrén, ami szintén tudatmódosító eszköz és általában van itt van egy olyan ritmus ami megfoghatja az embereket...

De nem tudom,hogy felveszed-e vagy csak úgy írtad...

De jó a szöveg és nem ismertem fel benne egy rapper szlengjét se ,szóval grat az egyedi és saját gondolataidnak . Mondjuk Tirpát képzeltem hozzá,de nem azért,mert te koppintottál volna,hanem ismerve a gádzsik számokat :'D Nah a lényeg,le a kalappal!

2015. okt. 27. 19:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Megfogadom a tanácsaidat, igen az 5. versszak utolsó két sorát terveztem kihúzni most csak úgy benne hagytam. :) Köszönöm szépen a hosszú kommentedet :)

És örülök hogy tetszik:D

2015. okt. 27. 20:15
 3/10 anonim válasza:

nekem az első vszban az uccso sor mostanában nagyon közhely, mármint vágod ez a kekszes valami már lerágott csont

meg a 4. vszban ez az icike picike, szerintem egyszer se nagyon illik bele egy rapszámba nem h 2X

amugy maga a szöveg nem rossz, de ahogy nevezed a nöket enyhén szolva bicskanyitogato

jahh és az 1.nek igaza van kell a refrém a rapba is

2015. okt. 27. 20:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak azokat a nőket nevezem így akik úgy viselkednek mint ahogy fent is írtam :D Eddig sajnos elég ritkán találkoztam rendes lányokkal :/
2015. okt. 27. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
A rendes lány olyan mint a tisztességes politikus. Amugy nekem tetszik a szöveg.
2015. okt. 27. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:

ez még nagyon gyenge. közhelyes, előre kitalálható rímek. érződik a sértettséged, de ennek ellenére mégis vmi stricit próbálsz játszani (pl. "Ha nem kussolsz még véletlen meglendül a karom.") ez strici pedig sohasem egy sértett ego.

az ilyenekről mindig az a vicc jut eszembe, amikor az öreg nénit átkíséri a zebrán a szétvarrt, kakastarajú punk.

- hát ez nagyon kedves volt magától, fiatalember.

- áh, tessék csak hagyni a g*cibe!

:D

2015. okt. 27. 23:39
 7/10 veterán vas ***** válasza:

Van benne egy-két olyan kifejezés illetve szófordulat, ami nagyon kilóg a rap szövegkörnyezetből.

Pl. -a kekszes duma, és a lisztes zsák, nagyon erőltetett

-az ici-pici háromszor is visszaköszön elsőre a bárányos hasonlat nagyon nem idevaló (hagyd meg Arany Jánosnak)

- az meg külön furcsa, hogy a második esetben a fej nagyságát a harmadikban pedig az agy kicsiségét próbálod jelezni ugyan azzal az ici picike kifejezéssel.

-ami leginkább nem tetszett, hogy sántít a szótagszám. 12 és 16 között ugrál soronként, és nem találtam benne semmi rendszert, hogy mikor több vagy mikor kevesebb. Értem én, hogy ez nem egy irodalmi mű, ne legyenek elvárásaim, de hiába találtál ki néhány rímpárt -néhol inkább kínrímet- semmit sem ér, ha éppen a ritmust, a rap lényegét ütöd szét, a rendszertelen szótagszámmal.

Mindezek ellenére, ha örömödet találod benne, ne add fel! Írjál, kísérletezz.

/nem nekem kell, hogy tessen...../ ;)

2015. okt. 28. 01:09
 8/10 anonim ***** válasza:

nem rossz szöveg, csak kevés. csatlakozom a fenti hozzászólókhoz.

+ajánlom, hogy keress vmi beat-et és arra írj, majd próbáld meg elrappelni. így könnyen kitapasztalhatod azt, hogy ülnek e a szótagszámok. és akkor lesz jó ha folyékony lesz a szövegelésed, és nincs szaga az erőlködésnek.

am nem kell refrén minden rap-be. lásd: The Steve számait. gyakran végigtolja azt annyi.olyan freestyle szerű az egész

2015. okt. 28. 16:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Már van beat, meg kész az egész szöveg is :D
2015. okt. 30. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Ti akik ide írkáltatok hány évesek voltatok ekkor ?

Főleg a kérdező+ azokra lennék kíváncsi, akik azt írták, hogy tetszik nekik!

Nem beszólni akarok, csupán érdekel.

2023. jan. 11. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!