Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire elfogadható az számotokra, hogy internetes ismerkedéskor a lány csak pár nap után küldene fotót magáról, amikor már szimpatikusnak tartja a srácot?
Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 09:13
1/10 anonim válasza:
Én örülnék neki, hogy egyáltalán küld. :)
2/10 anonim válasza:
Általában előbb kapok, mint kérek ... Nem én szoktam siettetni a képcserét, hanem a lányok :-D
3/10 anonim válasza:
Őszintén? Akárhányszor ismerkedtem lányokkal így neten, soha nem én voltam az, aki képet kért tőlük, hanem saját maguktól küldték el, vagy ők kértek tőlem először. Én SOHA nem kértem még egy lánytól sem, mert engem sosem az érdekelt, hogy hogy néznek ki. Pont ezért szeretem az internetes ismerkedést, mert nem befolyásol a külső. Egyébként mindig kértek tőlem képet a 2.-3. nap után. Kivéve az a lány, akivel most már lassan 1 éve beszélgetek. De hát őt sehova se lehet sorolni, mert ő tényleg nem egy átlagos ember. :D Olyasmi, mint én. Különcke.
4/10 anonim válasza:
Jó lenne ez és elfogadható,de a világ sajnos nem így működik!
5/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen elfogadható, amennyiben a lány sem várja el a sráctól a képet hamarabb.
6/10 anonim válasza:
Teljes mértékben. Én se szoktam küldeni csak úgy 10 perc beszélgetés után.
7/10 anonim válasza:
A gond nem ez, hanem az, hogyha a képet, amit küld, az nem róla készült, de ő váltig állítja az ellenkezőjét! :D
8/10 anonim válasza:
Ez rendben van. A gond akkor kezdődik, ha képcsere után megszakad a kommunikáció. :]
9/10 A kérdező kommentje:
7-8-as: Mire gondoltok?
2015. nov. 17. 14:27
10/10 anonim válasza:
Nincs gond ezzel. egy kevés levelezés után le lehet szűrni, hogy milyen az illető és megérdemli e a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!