Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A srác 24 éves és a lány 14....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác 24 éves és a lány 14. Mennyire elfogadható szerintetek?

Figyelt kérdés

2015. szept. 26. 21:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem teljesen rendben van:))
2015. szept. 26. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire , a fiú csak megakar fektetni (gondolom te vagy a lány) mert testileg érettebb vagy (lehet szellemileg is , de azt nemtudom) inkább keress egy 16-14 éves fiút , ha akarsz beszélgetni erről még , csak irj 14/f
2015. szept. 26. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
1-es te nem vagy normális
2015. szept. 26. 21:08
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
Miért nem?
2015. szept. 26. 21:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
10 év ember , az még felnőtteknél se müködik , bár neked is biztos 10 évvel fiatalabb barátnőd van
2015. szept. 26. 21:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs barátnőm, még nem is volt, de ha egy 10-essel lenne fiatalabb, akkor még nagyon kicsi lenne.
2015. szept. 26. 21:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ohh , ha nem volt barátnőd akkor szerintem csöndben maradhatsz 😘😘 De , egy 24 éves egy kész felnőtt , 14 éves lány pedig gyerek , a pasi már lassan élni akar , lakás autó gyerek , a lány meg még max középiskolás 😂😂 gondolkodj már , bár neked mondegy csak lány legyen
2015. szept. 26. 21:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.A srác már felnőtt férfi,a családalapítás küszöbén,míg a lány egy fiatal kamasz...
2015. szept. 26. 21:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt férfi akkor kavar egy kislánnyal, ha nem akar hosszútávú kapcsolatot, vagy ha beteg. Első esetben nem feltétlenül jut idő az ismerkedésre, amelynek során fény derülne a lány korára, második esetben pedig éppen a kor a vonzalom alapja. A 14 éves lány tehát sehogyan sem jár jól, mert az első esetben hamar dobni fogják, második esetben pedig szintén, mert mondjuk van egy még fiatalabb. Persze tizenéves fiú is ejthet. A tanulság tehát: ne kezdd korán az ismerkedést. De ha mégis, akkor is inkább olyannal, aki kb. annyi tapasztalattal rendelkezik, mint te magad.

Sok pasi persze azt mondja, hogy egy 15 éves már bőven nézhet ki felnőttnek, mert úgy öltöznek, úgy sminkelnek, így aztán nem kell csodálkozni, hogy csorgatják a nyálukat, de ez szerintem csak valami rossz kifogás. A lányok ebben a korban ugyan sokat kísérleteznek magukkal, próbálják kialakítani a stílusukat, sokszor túlzásba is esnek, de éppen a labilis személyiségük miatt gondolom, hogy nem szép dolog szédíteni őket. Aki ezt teszi, az vagy borzasztóan érzéketlen, önző, vagy pedig éretlen, amiért valóban jól tudja magát érezni egy gyerek társaságában...

2015. szept. 26. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

az exem 27 én 17. ez is 10 év. bár én 17 évesen már érettebb voltam hozzá, mint te 14 évesen. 14 évesen még nem biztos hogy le akarsz feküdni vele, de ő 24 évesen nyilván le akar. ezt én is tudtam az exemnél hogy neki jobban igénye van a szexre ennyi idősen.

szerintem ha kicsit idősebb lennél, a 10 év elfogadható lenne. így testileg-lelkileg sem olyan. mármint én amennyire emlékszem lelkileg kicsit megviselő volt hogy ő mindig sokáig dolgozott stb, alig ért rá. 24 évesen nyilván dolgozik ő is, vagy egyetemen tanul.

én tapasztalatból azt mondom, meg lehet próbálni miért ne. lehet bejön a dolog. de bonyolult lesz

2015. szept. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!