Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak a lánnyal?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a lánnyal? Tizenhat éves vagyok nagyon kell a segítség!

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.Osztálytársamról van szó,és már tavaly is úgy voltam vele hogy "nézd már,milyen szép" mostanra kikészültem miatta.Most nem tudom van-e barátja,facebookom nincs mert utálom azt az oldalt,ebből adódóan megkérdezni meg nem merem senkitől.Egy szó mint száz,volt már köztük sok olyan hogy tudom is én együtt mentünk ki(kettesben) szünetekben cigizni,vagy hogy megmasszíroztam...A kint eltöltött szünetek alkalmával sokat beszélgettünk,de ettől függetlenül még nem vettem rajta észre semmit.Lehet hogy hagynom kéne?A masszírozásnál úgy voltam vele hogy "NA!Itt az adandó alkalom,csapjunk rá míg alrébb nem gurul" de azóta is gyáva f*s vagyok.Eddig úgy érzem csak barátként tekint rám,és ez zavar engem nagyon.Mik a jelek?A fő kérdés,mik a jelek?

Köszi!

2015. szept. 20. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen hagyd..osztálytárssal nem érdemes összejönni..
2015. szept. 20. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:

de...mit tegyek ha rohadtul de nem bírom?

Elsorolom,nem túlzok.

-Miatta nem tudok aludni

-Amikor álmodok akkor ő biztos benne van

-Azért képes vagyok edzeni járni hogy álmomban vele lehessek,konkrétan mindent megteszek hogy tudjak aludni

-Nincs étvágyam

-A stressz kikészít

-Magamba fordultam

-Egész nap szar a kedvem

-Nem tudok SEMMIT csinálni

Ez mind mind miatta van.

2015. szept. 20. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Erre tényleg nem lehet mit mondani..de sajnos osztálytárssal tényleg nem szabad összejönni, mert rövid időn belül zátonyra futna a kapcsolat és aztán még szarabb lenne mindennap látni őt, rohadtul kellemetlen tud lenni az ilyen, szóval meg kéne próbálnod túllépni rajta...
2015. szept. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!