Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha így viselkedtek egy lánnyal, akkor az mit jelent?
Írtam már ki ezzel a dologgal kapcsolatban kérdést, de most több mindent lefogok írni szóval ismét ki írom :)
Van egy velem egy idős fiú, akivel legelőször egy táborban láttuk meg egymást. Néha-néha rám pillantott. Majd a tábor után pár héttel bejelölt facen, és én rá írtam. Megkérdeztem hogy miért jelölt be, de nem válaszolt, terelte a szót mindig. Kérdezett tőlem pár dolgot, meg én is tőle. Beszélgettünk pár napot, aztán egyszer csak hirtelen már nem. Mikor írtam neki, megnézte, de nem válaszolt, majd pár nappal utána hogy "látta", megjelölte "ismeretlen"-nek. Eléggé rosszul esett ez tőle. Ekkor még csak bejött, de nem szerettem. Nem beszélgettünk, de láttam élőben egyre többször és beleszerettem. Múltkor barátnőmmel álltunk az utcán, és ott ment a fiú a családjával, és annyira nézett minket. Ekkor szerettem belé. Szóval most már szerelmes vagyok.
Ő csak annyit tud hogy nagyon tetszik nekem, és mikor ezt megtudta akkor nem mondott rá semmit. Minden barátnőm azt mondja, ha kell, szerezzem meg.
De hogy?
Fiúk, ti miért csináljátok ezt? Nálatok ez mit jelent? Jobb lenne feladnom vagy tartsak ki mellette? Miért nem ír vissza semmire? Kérlek segítsetek..
Egyszerűen add önmagad!
Ha nem jössz be neki, akkor meg benne van a hiba nem benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!