Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak vele szóba azzal a lánnyal aki tetszik? Több lenn!
Egy suliba járunk és gyakorlatilag a buszon szoktam látni.
Na most ez úgy van hogy kisvárosban lakunk de a lány nem. Az a szomszéd kisvárosban lakik. De van egy barátom aki ugyanabba a faluba lakik mint én de ő ismeri azt a lányt. Remélem érthető xD . De azzal elég jó baráti viszonyba vannak és ház ismerik egymást. De én a lányt nem ismerem csak tudom hogy itt lakik közel a másik kisvárosba és egy suliba járunk. Először mindenképp facebookon szeretnék vele beszélgetni. Na és a kérdésem az lenne hogy mit írjak neki ? Nem akarok tolakodó lenni. De egy okot keresek hogy miért írok rá. Tudtok esetleg segíteni ?
Először is, van más kötőszó a "de"-n kívül. :D Ajánlom őket, kicsit értelmezhetőbbé teszik a szöveget.
Egyébként meg, ha nagyon nincs egyedül soha, akkor max arra használd a netet, hogy konkrétan elhívd beszélgetni, ismerledni, persze kettesben, de ne ott akarj beszéletni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!