Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közvélemény kutatás: név...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvélemény kutatás: név nélkül lehet válaszolni, kíváncsi vagyok az eredményre! Írjátok oda a korotokat és nemeteket is. Minden más a kifejtésben. Szóval, rátok melyik igaz?

Figyelt kérdés

1. Soha nem csaltam meg még egyik páromat sem, szerintem undorító dolog!

2. Volt már rá példa, hogy megcsaltam valamelyik párom. De nem vagyok rá büszke.

3. Volt már rá példa, hogy megcsaltam valamelyik párom, de ez van. Amiről nem tud, az nem fáj.

4. Sokszor megtörtént már, ilyen vagyok.

5. Nem szeretem az állandó kapcsolatokat, ha van is, akkor sem fogom vissza ha egy kaland van kinézőben.

2015. nov. 16. 08:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Így van 30-as jól mondja!!!
2015. nov. 16. 17:40
 32/39 A kérdező kommentje:

A csapból is az folyik, hogy minden csaj k**rva, csak az ár a kérdés, és hogy minden pasi a f**rka után megy, még a golfpályát is megb**szná, mert lyuk van rajta.

Ehhez képest lányoknál 70% hűséges, míg pasiknál 58% hűséges. Szerintem ez jó eredmény. Nagyon jó!

2015. nov. 16. 17:42
 33/39 anonim ***** válasza:
27-es miért írna valaki mást egy anonim oldalon, mint a valóság. Aki nem akar, nem válaszol szerintem, a hazudozásnak nincs értelme. Ettől függetlenül ez nyilván nem egy reprezentatív minta, hiszen ahhoz kevés válasz érkezett.
2015. nov. 16. 17:44
 34/39 anonim ***** válasza:
2. 25/N
2015. nov. 16. 18:49
 35/39 anonim ***** válasza:

1

36/F

2015. nov. 16. 20:41
 36/39 anonim ***** válasza:

3.

23L

2015. nov. 17. 19:33
 37/39 János Gilján ***** válasza:
Én egyik sem vagyok. Csaltam meg még a kapcsolatunk elején a páromat, mert bizonytalan voltam, de elmomdtam neki és feldolgoztuk. Azóta 9 éve hűséges vagyok és arra a megcsalásra szükségem volt, hogy el tudjam dönteni, mit akarok. Nem bánok semmit, most volt a 10. évfordulónk és a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba.
2016. nov. 14. 15:12
 38/39 anonim ***** válasza:

1. Soha nem csaltam meg még egyik páromat sem, szerintem undorító dolog! 17 éves fiú, első kapcsolatban, harmadik hónapja.

2. Volt már rá példa, hogy megcsaltam valamelyik párom. De nem vagyok rá büszke. 45 éves férfi, 20 éve házas, otthon minden másnap van szex (Karácsony másnap, Húsvét másnap).

Ugye van különbség a kettő között?

2016. nov. 14. 15:28
 39/39 anonim ***** válasza:

2.

46F.

2023. márc. 29. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!