Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy kis közvélemény kutatás!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis közvélemény kutatás! Szerintetek melyik a hatásosabb? A gumi vagy a tabi?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
A tabletta nagyobb védelmet nyújt és nem szakad ki nam csúszik le... stb
2012. ápr. 10. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:

gumi+tabletta a legjobb

De szerintem a gumi jobb. Véd a nemi fertőzésektől is. Legalábbis nagyrészüktől :D

2012. ápr. 10. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha fix megbízható partnerrel vagy akkor tabi, ha nem akkor guni

De a tény az h a gyógyszer 99%ban véd míg a guni asszem 95%

Jah és kiszakadhat, lecsúszhat

2012. ápr. 10. 18:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen. Mindkettőnek megvan a maga előnye!
2012. ápr. 10. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Tabi szerintem sokkal jobb. Mondjuk a mellékhatásai veszélyesek, de ha valaki megtalálja a számára megfelelő tablettát, akkor nem lesznek mellékhatások.

a gumi kiszakadhat, lecsúszhat még azoknál is, akik régóta használják. Nekem 3 évnyi gumizás után szakadt ki, vettem be esemény utánit, ami eléggé felborította a hormonrendszeremet.

Inkább tablettát szedek, bár a hasmenésre figyelni kell... Meg az egyidőben alkalmazott egyéb gyógyszerekkel

2012. ápr. 10. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Tabira szavazok
2012. ápr. 10. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Fix partnerrel is a gumira szavazok. A tablettának durvák a mellékhatásai, egy életre tönkre vágja a hormonrendszert. Ja, és elég egy hasmenés...és vége.
2012. ápr. 10. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Hasonló a sztorim, mint az egyik hozzászólónak: gumi -> lecsúszott -> esemény utáni -> mérhetetlen idegesség, hogy vajon hatni fog-e, aztán totális hormonrendszer-felborulás. Azóta bogyót szedek (tartós párkapcsolat), és sokkal nyugodtabb vagyok, szerencsére egyetlen mellékhatás sem jelentkezett nálam.
2012. ápr. 10. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Én az óvszerre szavazok.

A fogamzásgátló tabletta akkor megbízható, ha a lánynál/nőnél minden tökéletesen rendben van, azaz nincs anyagcserezavara, hormonproblémái...

Én terhes lettem tabletta mellet, nem értettem hogyan, aztán kiderült, hogy kezdődő cukorbetegségem van. Kezelt cukorbetegséggel lehet gyógyszert szedni és megbízható is, de kezeletlennel...

2012. ápr. 11. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!