Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény kutatás: név nélkül lehet válaszolni, kíváncsi vagyok az eredményre! Írjátok oda a korotokat és nemeteket is. Minden más a kifejtésben. Szóval, rátok melyik igaz?
1. Soha nem csaltam meg még egyik páromat sem, szerintem undorító dolog!
2. Volt már rá példa, hogy megcsaltam valamelyik párom. De nem vagyok rá büszke.
3. Volt már rá példa, hogy megcsaltam valamelyik párom, de ez van. Amiről nem tud, az nem fáj.
4. Sokszor megtörtént már, ilyen vagyok.
5. Nem szeretem az állandó kapcsolatokat, ha van is, akkor sem fogom vissza ha egy kaland van kinézőben.
Kemény. Abszolute nem ezt vártam. Én azt hittem, hogy ennél szemetebb világban élünk. Én például 4-es vagyok. :( ezek után szégyellem magam.
Többségben azok vannak, akik sosem csalták még meg a párjukat, pár olyan, aki igen, de megbánta, és talán kettő olyan volt, aki megcsalta, de nem érdekli.
Kemény. Engem megleptek az eddigi válaszok.
Ne éld bele magad kérdező, szerintem a 90%-a akik az 1-est választották nem ilyenek, csak áltatni akarják magukat és minket is. Ez ugyan olyan hogy itt gyk-n mindenki minimum 19 centis f*sszal rohangál és minden nőnek hatalmas mellei vannak.
Meg szerintem az sem egyenértékű sokaknál hogy mi számít megcsalásnak. Ölelés, barátkozás, Csók, szex, esetleg tartós szexkapcsolat? Van aki már attól rosszul van ha a párja egy ellenkező neművel beszélget egész este egy buliban, van aki még egy csókolózást is lenyel.
Én 3-ast írtam, de nem voltam mindig ilyen. Kellett egy komoly törés ahhoz, hogy
1) elengedjem magamban a birtoklási vágyat (= már engem se érdekel ha lefekszik mással),
2) ne valami elavult lovagi erkölcsök szerint mérjem magam. Persze neki azt mondom, amit hallani akar.
Szerintem a 3 és a 4 közt csak mennyiségi különbség van, nálam még csak "volt pár példa", de nyilván vagy ilyen maradok, és 5 év múlva már gond nélkül behúzom a 4-est, vagy megjavítják bennem a törést, és akkor "volt egy életszakasz amikor ilyen voltam, de már bánom", azaz közelebb leszek a 2-höz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!