Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény kutatás: név nélkül lehet válaszolni, kíváncsi vagyok az eredményre! Írjátok oda a korotokat és nemeteket is. Minden más a kifejtésben. Szóval, rátok melyik igaz?
Figyelt kérdés
1. Soha nem csaltam meg még egyik páromat sem, szerintem undorító dolog!
2. Volt már rá példa, hogy megcsaltam valamelyik párom. De nem vagyok rá büszke.
3. Volt már rá példa, hogy megcsaltam valamelyik párom, de ez van. Amiről nem tud, az nem fáj.
4. Sokszor megtörtént már, ilyen vagyok.
5. Nem szeretem az állandó kapcsolatokat, ha van is, akkor sem fogom vissza ha egy kaland van kinézőben.
2015. nov. 16. 08:37
14/39 anonim válasza:
1. De bevallom megfordult a fejemben kétszer is.
21/F
15/39 anonim válasza:
1.
De nekem is belecsimpaszkodott a fantáziámba többször is,, hogy megtegyem.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!