Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mennyire jönnek be az izmos pasik?

Figyelt kérdés

2015. nov. 15. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%
Nem fogsz sok őszinte választ kapni. Ez tudat alatt jön nekik, hogy természetesen vonzódnak hozzájuk...
2015. nov. 15. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálam tudatos, hogy az izmos pasik jönnek be. Én is sportolok, edzek. 19/N
2015. nov. 15. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem bejött egy szerdán. Egészen a konyhámig. A tecsóból hozta a megrendelt cuccost, de majd betojt, amíg felhozta a harmadikra.
2015. nov. 15. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Imádják! ( tapasztalat)
2015. nov. 15. 10:54
 5/12 anonim ***** válasza:
A naturál gyúrósok bejönnek nekik. Én lefényképeztem magam edzés közben, akiknek elküldtem csajoknak, az volt idáig a legrosszabb vélemény, hogy "alakul" :D
2015. nov. 15. 11:01
 6/12 anonim ***** válasza:
A szanaszétgyúrt, fehérjeturmixozott testek eléggé taszítanak, viszont akin csak simán látszik, hogy sportol és van egy jó kiállása, az nagyon vonzó tud lenni :)
2015. nov. 15. 13:09
 7/12 Tiboo Martino ***** válasza:
Nem az izom számít hanem az arc (a lóvét meg a szerszám méretét most tegyük félre)! Én azért kezdtem el az edzést 2009-ben, meg egészségesen étkezni, hogy erős és férfias legyek, hátha majd tetszek a legalább egy csajnak. Nem jött be (ezért is nem volt párkapcsolat és szex már egy örökkévalóság óta) Ráadásul még később azt mondták ronda vagyok (barátok/ismerősök barátnői, de volt aki szemtől szemben megmondta kereken, de alapból lehetett látni minden nőn, a felém vetett unszimpátiát, így alkalmam se nyílt legalább barátilag ismerkedni sem). Aztán nemrég 2013-ban sikerült az orvosok félrediagnosztizálásának hála elvesztenem az összes keservesen felépített izomtömeget (naturál lévén), amiért nagyon "hálás" vagyok. 2014 decemberétől újra sikerült elindulni az erősödés útján, csak elég nehézkes. Most is izmosnak mondanak mások de messze van az még attól. Ezt a "rondaságot" a családban senki nem így látja és nem értik. Mondom nem tudok már mit tenni ellene! Nem csak a szűk családról van szó, jó lehet elfogultak, de én sem azt látom ha tükörbe nézek. Látok rengeteg nálam tényleg csúnyább krapekot, meg tróger térdülepű gatyában flangáló lényeket 10/10-es lányokkal. Nem értem de nem is akarom. Izom ide vagy oda, nem számít(az esetemben biztosan)! Soha nem vágytam full extrás nőre, nekem az is elég lett volna akit szerethetek, tisztelhetek és ő viszonozza. Már mindegy is.
2015. nov. 21. 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, a magas vékony férfiak az eseteim..de volt olyan aki alacsony duci volt és tetszett..tulajdonképpen az átlagosan helyes és normál testalkatú férfiakat szeretem..
2015. nov. 22. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem a bicajos izmok jönnek be, de az ilyen edzőtermes agyongyúrósok nem.
2015. dec. 3. 09:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Sosem gyúrtam, átlagos testalkatom van, mégis van egy gyönyörű barátnőm. Ti gyúrósok sosem fogjátok fel, hogy nem ez számít... az a lány, akit az izmoddal kapsz meg, az annyit is ér... ha dugni akarsz jó, de ha komolyabb kapcsolatot keresel, akkor fájni fog. Csak az számít, mit és hogyan teszel, hogy ki vagy.
2015. dec. 3. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!