Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek a csupasz, vagy szőrös pasik jönnek be?
Úgy vettem észre a legtöbb srác már nem szőrös. Ha nekem jó testem van, de kicsit szőrösebb vagyok mint az átlag , akkor inkább borotváljam?
Csak őszíntén, hisz nektek lesz :)
Ha csak kicsit vagy szőrös, akkor az kifejezetten előny nálam. Akkor gáz, ha egy teljes óvodáscsoportnak lehetne takarót szőni a hátszőrödből... :D
17L
Fú ezek a szőrtelen pasik borzalmasak.. :D Nem azt mondom, hogy majomember legyen, de azért legyen már vmennyire szőrös..
20L
én a kicsit szőröset szeretem. kis szőr a köldök alatt, egy kevés a mellkason.. karon és lábon nem zavar a sok szőr sem, egyedül az intim területet várom el, hogy borotválva/nyírva legyen, ill. a hónaljat, ha nagyon dús.
de egy borotvált férfitest engem taszít, és a túl sok, egész testet beborító szőrzet is. ha a természet nem adott sok szőrt az illetőnek, az nem zavar.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!