Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Akik az érettebb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Akik az érettebb, idősebb pasikhoz vonzódtok. Mi a fő ok szerintetek, hogy ők jönnek be nektek?

Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
9%
Nekem azt mondták, hogy a szakáll miatt. Most növesztem én is, hogy idősebbnek tűnjek. (25/F)
2015. nov. 6. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

pff undorítónak tartom a szakállat, ahogy a lumberszexuálisokat is :D

a férfiasságot, komolyságot kerestem nálam idősebbekben, és meg is találtam páromban, de nem érett, 36 csak ;)

2015. nov. 6. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Pedig a szakáll kibas*ott szexi. Bár most hogy divat lett, már nem annyira, mert eddig legalább tényleg csak az hordta, aki férfias. :D
2015. nov. 6. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Szexibbek. A borosta, a ráncok a homlokon, a tapasztalat, stílus, életfelfogás. Én ezért vonzódom az idősebbekhez.

18L

2015. nov. 6. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Az érettség, a felfogás, és az a törődés amit adnak!

Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük, ezért is fognak meg ők jobban!

21L

2015. nov. 6. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Bizsereg tőlük a pun.cim. ^^
2015. nov. 6. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Pedig drága mamikám mindig azt mondta: "50 éves koráig minden férfi csak egy nagy gyerek. Az a legnagyobb baj velük, hogy mire benő a fejük lágya, rá pár évre általában meghalnak." :)
2015. nov. 6. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a tudat alatt a lányok az idősebbekben a biztonság érzést érzik.Amire valljuk meg őszintén minden nő vágyik!!! Én 37 vok,de már jócskán elmúlt az ugribugri korszakom!! szép volt jó volt,de a kiszámíthatóságra vágyom,persze bizonyos spontaneitás mellett.
2015. nov. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!