Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mikor kezdetetek el beszélg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor kezdetetek el beszélgetni a szexről? Mielőtt összejöttetek vagy kapcsolat közben?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs értelme olyannal összejönni, akivel ilyen téren nem egyezek. Én a durvább szexet szeretem, anál alap, szexi fehérneműk, tabuk nem igazán vannak kivéve a kaki szex meg a durva BDSM Egy kapcsolat alapja a szex, az választja el a barátságtól, olyan pasi nem kellene, aki nem szereti pl. az anált.
2015. nov. 13. 22:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Több mint 100 pasival voltam, talán tudom mi a jó nekem. :) Azt írjátok már meg, hogy miért ne lehetnék nő. Mert csak a pasi szeretik a nagy farkat és akik tudnak b.s.ni?
2015. nov. 14. 00:27
 22/26 A kérdező kommentje:
Tud valaki foglalkozni a kérdéssel? Erre mikor lehet rákérdezni? Édes mindegy milyen a pasi, ha nem tud meg..ni akkor byebye van.
2015. nov. 14. 00:29
 23/26 anonim ***** válasza:
Több mint 100 pasival voltál és ide jössz megkérdezni egy ekkora marhaságot? Ne már! KAMU VAGY!
2015. nov. 14. 00:32
 24/26 A kérdező kommentje:

Mi a kamu? gondolkozol?

Szituációt el tudsz képzelni? van egy pasi, akivel összejönnék, randizok, de mikor kérdezzem meg hogy mekkora a farka? ha kicsi, akkor rossz a szex és úgyis szakítok.

2015. nov. 14. 00:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül hogy szerintrm is kamu, mi lenne ha inkább 1-2 szexet megvárnál ahelyett hogy puhatolózol? Ha több mint 100 pasival voltál már akkor igen nagy riherongy lehetsz, miért nem szexelsz az aktuális pasival és kiderül jó-e?

Mert amúgy neked mi a határ? Szóval ha pl. 16 cm a határ akkor egy 17 centisnek van esélye, holott lehet kiderül hogy 1 percig bírja, alig áll fel, és nem is azt szereti amit te. A 15 centisnek akinek meg lehet ugyanúgy a durva szex az igénye és jó lenne vele esélyt sem adsz? Na mindegy nemtom minek kérdem

2015. nov. 14. 07:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Már első randin is szóba jött.
2015. nov. 14. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!