Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor kezdetetek el beszélgetni a szexről? Mielőtt összejöttetek vagy kapcsolat közben?
szerintem ezekből a pasikból van több mint amit te is kedvelsz. Én aztán bedugom bárhova ahova a lány kéri. (csak a saját testén elhelyezett lyukakra értendő ez)
Nyitott vagyok mindenre, ahogy nagyon sok hozzám hasonló férfi társam is.
Nem ennyire nyitottak a férfiak, max szóbetyárok.
Azt hogy az alapja úgy értem, hogy egy sima barátságot a szex különbözteti meg a kapcsolattól. Farok méretre mikor illik rákérdezni? Csak hogy ne húzzuk egymás idejét.
Volt egy csajom aki azt csinálta, mielőtt még elkezdtünk járni, hogy egy buliban kihivott hátra cigizni. Aztán simán lesmárolt. Jól odadörgölőzött hozzám miközben csókolóztunk és hát erre nekem ugye felállt.
Benyúlt felülről a gatyámba és rá markolt. Majd mosolyogva azt mondta, hogy jó lesz :)
Majd bement vissza. Buli után már egy pár voltunk. Ez akkor nem tűnt érdekesnek, de miután végig gondoltam rájöttem, hogy ha akkor túl kicsinek érzi, lehet nem jött volna össze velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!