Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mikor kezdetetek el beszélg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor kezdetetek el beszélgetni a szexről? Mielőtt összejöttetek vagy kapcsolat közben?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs értelme olyannal összejönni, akivel ilyen téren nem egyezek. Én a durvább szexet szeretem, anál alap, szexi fehérneműk, tabuk nem igazán vannak kivéve a kaki szex meg a durva BDSM Egy kapcsolat alapja a szex, az választja el a barátságtól, olyan pasi nem kellene, aki nem szereti pl. az anált.
2015. nov. 13. 22:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a kisfarkú pasikat és ennyi. Paraszt sem akarok lenni, hogy ezzel indítok, hogy na mekkora a farka. Tudom, hogy nekem mi a jó és, hogy mit élvezel, nem kis félénk lány vagyok. A félénk szótól is rosszul vagyok.
2015. nov. 13. 23:52
 12/26 anonim ***** válasza:

De miből gondolod, ha megkérdezel egy pasit, hogy mekkora és az válaszolni is tud rá?

Én pl nem tudom mekkora az enyém. Utoljára valamikor még tini koromban mértem meg, de már arra sem emlékszem. Szóval akkor mit tudnék válaszolni? Vagy ha nem kapsz választ akkor le is lépsz?

2015. nov. 13. 23:53
 13/26 A kérdező kommentje:
Szemmértéked sincs? Biztos tudod, hogy 15 vagy 20cm? és hogy milyen vastag. Mindenki más, nekem nem jó kis farkúval, ennyi.
2015. nov. 13. 23:55
 14/26 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod. Szemmértékre úgy 15-20 közé tenném. De a vastagságát azt frankón nem tudom mihez mérni.
2015. nov. 13. 23:57
 15/26 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy vagy te nő. Aki ilyenre rákérdez, hogy farokméret, az egy némber. Ne nevettess már! :D Ostoba tyúk vagy.
2015. nov. 13. 23:58
 16/26 anonim ***** válasza:
Szóval te tudod azt, hogy kb hány centitől jó neked egy farok? Mekkora ez a méret ha megkérdezhetem?
2015. nov. 13. 23:59
 17/26 A kérdező kommentje:
Mert mi a francnak húzzuk egymás idejét ha nem tud kielégíteni? Jobb előbb tisztázni, ha szar a szex akkor úgyis szakítok. Jobb ha el sem kezdjük. és nő vagyok, elvárásokkal. Cserébe én is sokat adok.
2015. nov. 14. 00:02
 18/26 A kérdező kommentje:
Hidden Fantasy, kicsi a farkad, ugye? :D
2015. nov. 14. 00:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Te meg pasi vagy azért nem válaszolsz a privátra mert a neved is ezt árulná el. Ugye?
2015. nov. 14. 00:18
 20/26 anonim ***** válasza:
Sajnos nem kicsi, pechedre. :)) De ettol te meg egy tudatlan, agymosott maradsz. ;)
2015. nov. 14. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!