Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok? Ha idősebb pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducsik kérdése:

Lányok? Ha idősebb pasit akarsz megfogni, mi a jelentősebb motívum, mit vársz el tőlle!?

Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 06:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Uramisten, de buta itt par ember. Mert ki vagy te, hogy elvarj barmit is mastol, amikor neked vagy egy szengazdag szulo, vagy egy csokos rokon, vagy jo barat biztosit egy acelos fizetesu munkat, amibol konnyen vehetsz lakast? :D Nagyon el vannak itt szallva egyesek. Kivancsi lennek, ha egy kozsegben, faluban, kisvarosban elnel, ismeretseg nelkul hogy kapnal allast mas varosban, ami legkozelebb 90 km-re van toled, vagy helyben is, ha nem rendelkezel kapcsolatokkal, es a szuleid sem finanszirozzak az utazgatasaidat sem az interjukra. Hiaba van mondjuk egy nem bufe szakos diplomad, sok helyi ceghez sem vennenek fel, mert kihalalos alapon juthatsz be, ha be is jutsz, kapsz 80-at havonta. :D Kivancsi lennek, ilyen feltetelek mellett az ilyen legyen sajat lakasa˝ felfogasu emberek mihez kezdenenek. Sirnanak otthon anyu szoknyaja alatt. Ennyi buta embert.
2015. nov. 13. 10:48
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

#11:

Te vagy buta (mondjuk ez a stílusból is lejön :-P ) #7-es vagyok.

Diploma nélkül, faluról indultam el, a szüleim egyszerű gyári melós emberek voltak. Nem kaptam csókostól, rokontól, senkitől munkát. Ha nem volt munkám napszámba mentem dolgozni és utána indultam éjszakai alkalmi munkákba, albérletet kifutotta. Munka mellett jártam főiskolára, képeztem tovább magam. Saját erőből jutottam mindig előre, azért mert szorgalmas voltam és jó szakember, akit pár év után már kerestek, nem nekem kellett munkát keresni. És mindig volt a hivatalos munkahelyem mellett egy másodállásom, plusz egy saját kis vállalkozásom, hogy ne szalasszam el a lehetőségeket. Igen, 14-16 órákat dolgoztam egy nap, felváltva szellemi és akár nehéz fizikai munkát is. Be kell vállalni kifogások helyett :-P

Az albérletből lett egy kis lakás, majd egy nagyobb lakás, aztán egy kis ház, majd egy baszott nagy ház.

Amiket te itt felsorolsz, azok kifogások! Siránkozás, hogy nincs lehetőség bizonyos körülmények között. Én azokból a körülményekből indultam, amit te felsoroltál és megteremtettem a lehetőségeket magamnak. Tehát meg lehet csinálni siránkozás helyett :-P

2015. nov. 13. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:
96%

Sokan elvesznek a részletekben és csak az otthonlakásra koncentrálnak.

A lényeg, hogy 30+on legyen azért saját élete, ez igaz mind a két nemre.

Én úgy vagyok, hogy semmi sem elvárás (kocsi, lakás stb), de azért valami fix munkája/jövedelme/célja legyen és tudja mit akar az életével kezdeni.

De sok minden befolyásol.

- Munka elnézhető ha inkább visszament egyetemre befejezni a tanulmányait egy jobb jövő miatt

- Lakás elnézhető ha épp szakított és visszaköltözött a szülőkhöz vagy éppen keres sajátot, esetleg szülők rászorulnak a segítségére

- Kocsi teljesen mindegy, nekünk sincs, mert nem kell

Azoktól kell menekülni akik valahogy megragadtak 20 éves szinten, és nem akarnak ebből kimozdulni.

2015. nov. 13. 11:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nem ilyen egyszerű, mint páran beállítják. Ehhez szerencs is kell, nemcsak pénz és talpraesettség. Ha ezek csak az egyik nincs meg, már nem fog működni. Nem mindenki tud összeharácsolni annyi pénzt, hogy 30 éves korár saját lakssba költözzön. Albérletbe is lehet menni, de a mai albérlet árak városon úgy el vannak szállva, hogy annyi pénzböl már a saját lakás részletét is lehetne fizetni. Itt jön képbe az, hogy egy bizonyos (nrm kevés) önerő nélkül nem kapsz hitelt sem, hogy saját lakást vehesd. Így ha külön akarsz költözni, nem marad más lehetőséged, mint fizeted más hitelét, más lakását albérlet címen. Én konkrétan nem élősködök, nem ingyen élek otthon, próbálom összespórolni a kis pénzemet, hogy el tudjak indulni jövőre a saját lakás vásárlása irányába. Vagy fizetem az albérletet másnak, ezzel megfosztva magam a saját lakáshoz való jutás lehetőségétől, mert elúszik az a pénz, amit meg tudok így spórolni. Nagy a ház, elférek, elférnék. De tudom én is, hogycrz nem lehet cél. A félt kitüztem, amit meg is fogok valósítani, de nem jonném, hogy rosszul kellene éreznem magam egyes emberek elvárásai miatt, mert nekem mss a hondolkodásom, vagy más a felépített hierarchia a céljaim iránt.
2015. nov. 13. 13:32
 15/15 Sunshinedoll ***** válasza:
47%
Mennyire időset? 35 alatt azt, hogy legyen rendben az élete, munkája, és ne az anyjával lakjon. 50 felett pedig vegyen nekem drága cuccokat :D
2015. nov. 13. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!