Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Ha idősebb pasit akarsz megfogni, mi a jelentősebb motívum, mit vársz el tőlle!?
#11:
Te vagy buta (mondjuk ez a stílusból is lejön :-P ) #7-es vagyok.
Diploma nélkül, faluról indultam el, a szüleim egyszerű gyári melós emberek voltak. Nem kaptam csókostól, rokontól, senkitől munkát. Ha nem volt munkám napszámba mentem dolgozni és utána indultam éjszakai alkalmi munkákba, albérletet kifutotta. Munka mellett jártam főiskolára, képeztem tovább magam. Saját erőből jutottam mindig előre, azért mert szorgalmas voltam és jó szakember, akit pár év után már kerestek, nem nekem kellett munkát keresni. És mindig volt a hivatalos munkahelyem mellett egy másodállásom, plusz egy saját kis vállalkozásom, hogy ne szalasszam el a lehetőségeket. Igen, 14-16 órákat dolgoztam egy nap, felváltva szellemi és akár nehéz fizikai munkát is. Be kell vállalni kifogások helyett :-P
Az albérletből lett egy kis lakás, majd egy nagyobb lakás, aztán egy kis ház, majd egy baszott nagy ház.
Amiket te itt felsorolsz, azok kifogások! Siránkozás, hogy nincs lehetőség bizonyos körülmények között. Én azokból a körülményekből indultam, amit te felsoroltál és megteremtettem a lehetőségeket magamnak. Tehát meg lehet csinálni siránkozás helyett :-P
Sokan elvesznek a részletekben és csak az otthonlakásra koncentrálnak.
A lényeg, hogy 30+on legyen azért saját élete, ez igaz mind a két nemre.
Én úgy vagyok, hogy semmi sem elvárás (kocsi, lakás stb), de azért valami fix munkája/jövedelme/célja legyen és tudja mit akar az életével kezdeni.
De sok minden befolyásol.
- Munka elnézhető ha inkább visszament egyetemre befejezni a tanulmányait egy jobb jövő miatt
- Lakás elnézhető ha épp szakított és visszaköltözött a szülőkhöz vagy éppen keres sajátot, esetleg szülők rászorulnak a segítségére
- Kocsi teljesen mindegy, nekünk sincs, mert nem kell
Azoktól kell menekülni akik valahogy megragadtak 20 éves szinten, és nem akarnak ebből kimozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!