Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Ha idősebb pasit akarsz megfogni, mi a jelentősebb motívum, mit vársz el tőlle!?
és aki nem otthon lakik az hol lakik?
valaki másnál? esetleg az utcán?
ha meg úgy érted ne a szüleinél lakjon az nem értem miért probléma
azért teljesen felesleges fenntartani egy önálló lakást hogy ha esetleg találkozik egy lánnyal akkor mondhassa neki hogy külön él
a tapasztalat hogy elvárják hogy legyen jo kocsija meg pénze
de azért lakjon külön anyjátol mert valahol dugni is kell meg orálozni és azt csak külön lehet
meg nem szeretnek fürödni ojan hejen ahol bárki rájuk nyithat
Férfiként sem értem, hogy egyes szerencsétlenek 30 fölött hogyan képesek szülőkkel lakni? De még fiatalabban sem. Cél nélküli, élősködő, szerencsétlenek a szememben az ilyenek.
Felnőtt emberként nincs igényük az önálló életre? Nem képesek ellátni magukat? Másrészt meg milyen magánéletük lehet? Lehet az enyém túl aktív, vagy viharos, de el nem tudom képzelni hogy lehet ...
(És mielőtt a szerencsétlenségek elkezdik mentegetni a mundér becsületét: 21 évesen, amikor először önálló keresetem lett azonnal elköltöztem otthonról; pedig volt helyem és elfértem volna a szüleim házában kényelmesen. Egy utazótáskát vittem magammal a ruháimmal és egy forint támogatást nem kértem a szüleimtől, nem tettek a seggem alá sem lakást, sem kocsit és nem támogattak pénzzel, mert nem fogadtam volna el. Felnőtt voltam és büszke rá, hogy önállóan állok a lábamon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!