Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok? Ha idősebb pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducsik kérdése:

Lányok? Ha idősebb pasit akarsz megfogni, mi a jelentősebb motívum, mit vársz el tőlle!?

Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 06:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Őszinten? Azért már 30+ evesen ne nagyon lakjon otthon mert az nincs rendben... Legyenek celjai, akarjon családot, legyen megbizhato. :) nincs sok elvaras.
2015. nov. 13. 06:41
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

és aki nem otthon lakik az hol lakik?

valaki másnál? esetleg az utcán?

ha meg úgy érted ne a szüleinél lakjon az nem értem miért probléma

azért teljesen felesleges fenntartani egy önálló lakást hogy ha esetleg találkozik egy lánnyal akkor mondhassa neki hogy külön él

2015. nov. 13. 06:54
 3/15 anonim válasza:
43%
Szerintem egy 30+-os férfinél már szégyen ha otthon lakik. Akinek vannak és voltak céljai az már tuti külön él... Mert általában a céltudatos embernek van munkája,képzettsége stb. Meg igénye az önálló életre hogy ne már keresetéből éljen
2015. nov. 13. 07:21
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
A mai világban nem olyan könnyű saját lakást venni. Az a baj hogy a legtöbb csaj egy ribi és nem azt nézi hogy milyen a pasi, hanem a hasznot, van e kocsija? lakása? pénze stb. hát nekem tuti hogy nem kéne ilyen csaj soha! pénzéhes haszonleső qrvák!
2015. nov. 13. 07:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 30+ nők se lakjanak már a szüleiknél, akkor se ha szinglik. Azért ezt szögezzük le.
2015. nov. 13. 07:29
 6/15 anonim ***** válasza:
14%

a tapasztalat hogy elvárják hogy legyen jo kocsija meg pénze

de azért lakjon külön anyjátol mert valahol dugni is kell meg orálozni és azt csak külön lehet

meg nem szeretnek fürödni ojan hejen ahol bárki rájuk nyithat

2015. nov. 13. 08:28
 7/15 anonim ***** válasza:
64%

Férfiként sem értem, hogy egyes szerencsétlenek 30 fölött hogyan képesek szülőkkel lakni? De még fiatalabban sem. Cél nélküli, élősködő, szerencsétlenek a szememben az ilyenek.

Felnőtt emberként nincs igényük az önálló életre? Nem képesek ellátni magukat? Másrészt meg milyen magánéletük lehet? Lehet az enyém túl aktív, vagy viharos, de el nem tudom képzelni hogy lehet ...

(És mielőtt a szerencsétlenségek elkezdik mentegetni a mundér becsületét: 21 évesen, amikor először önálló keresetem lett azonnal elköltöztem otthonról; pedig volt helyem és elfértem volna a szüleim házában kényelmesen. Egy utazótáskát vittem magammal a ruháimmal és egy forint támogatást nem kértem a szüleimtől, nem tettek a seggem alá sem lakást, sem kocsit és nem támogattak pénzzel, mert nem fogadtam volna el. Felnőtt voltam és büszke rá, hogy önállóan állok a lábamon.)

2015. nov. 13. 08:49
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kell a maganszfera es amit magamtol elvarok azt egy ferfitől is. Szoval lakjon egyedül. Es nem egy penzehes r*b*anc vagyok.
2015. nov. 13. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van munkája, és önálló is, az miért ne lakhatna egy háztartásban a szüleivel? A szülőkkel együtt lakás nem feltétlen azt jelenti, hogy nincs munkám meg másokból élek.
2015. nov. 13. 10:41
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt még hozzátenném, hogy van akinek segítségre szorulnak a szülei, amit nyilván könnyebb megoldani úgy, ha közel vannak
2015. nov. 13. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!