Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szoktatok gumi óvszert venni? Én a boltban cikinek érezném :S
Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 20:05
11/14 anonim válasza:
Ezzel a felfogással ne is szexelj inkább.
12/14 anonim válasza:
Fura gondolkodás... Az ember szerzett szexpartnert, tud szexelni, ez pont hogy egy apró, de nem mindenkinek elérhető dicsőség (jójó, óvszert vesznek akkor is, ha partner nincs még) :D ...ééééééééééés azt a roppantul extra dolgot akarja csinálni, amit pármilliárd másik ember és majd' minden állat. Nagy ügy, igazán. Mégis mit gondolhat az eladó, ha ezt látja (aznap már sokadjára)?
Tényleg nem értem.
13/14 anonim válasza:
Vegyêl mellé egy születésnapi üdvözlőlapot!
14/14 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi ciki... Sokszor szinte nem is nézik mi az, csak húzzák lefelé a kódleolvasón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!