Leszertnék feküdni a barátnőmmel, szűzek vagyunk, gumit szeretnék venni, de hogyan? Cikinek érzem a gumi vételt
Ha még ciki gumit venni, akkor nem vagy kész a szexre. Ennyi. Ne erőltesd.
Hadd tippeljem meg, 14 éves vagy? Szerintem inkább nézz meg még néhány Simson család részt, közben egyél csipszet és ennyi. Ne akarj ilyen fiatalon szexelni. Hidd el, ráérsz még vele.
16/l
Ez ilyen, én is cikisnek éreztem a legelső alkalommal. De eddig bármikor vettem, az összes pénztáros kb. faarccal húzta le, nem foglalkozott vele egyáltalán.
Gondolkodtam is, hogy melléteszek egy Szürke ötven árnyalatát és egy uborkát, hogy vidámabb legyen valaki napja :D
Visszatérve a témára, ne pánikolj. Mondjuk lehetőleg ne a kisboltban vedd, ahol a Manyi néni áll a pult mögött, és névről ismeri az anyukádat, hanem valami nagyobb helyen vagy drogériában. Nekem első pár alkalommal bevált az, hogy valami mást is vettem mellé, mert azért mégiscsak ciki 1 doboz óvszert odapottyantani a pénztáros elé... kb mint egy molinó a fejedre, hogy dugni megyek... szóval mellé raktam egy fogkrémet, egy tusfürdőt, valamit. Úgy kevésbé gázabb, próbáld úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!