Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Leszertnék feküdni a barátnőmm...

Leszertnék feküdni a barátnőmmel, szűzek vagyunk, gumit szeretnék venni, de hogyan? Cikinek érzem a gumi vételt

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 10:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Ha annyi férfiasság nincs benned, hogy vegyél gumit, akkor ahhoz sem vagy elég férfi, hogy szexelj.
2014. aug. 3. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ott a tesco önkiszolgálós pénztára.Menj ahhoz fizetni.
2014. aug. 3. 11:20
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Aki eleg erettnek erzi magat, hogy szexeljen, az legyen ahhoz is erett,hogy megvegye az ovszert.
2014. aug. 3. 11:36
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem nem szeretnél így járni akkor a gyógyszertárt messzire kerüld el :-)

http://www.youtube.com/watch?v=hZfUjulz6GA

2014. aug. 3. 12:43
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
Tudod mi lenne még cikibb? a te korodban gyerektartást fizetni...-_-
2014. aug. 3. 17:09
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a szupermarkettba cégneveket nem irok, irány az illatszer és egyéb higiéniás termékeket tartalmazó polcok. Kiszúrod véletlenül a gumikat tartalmaző polcot, véletlenül beleakad a kezed egy dobozba és teljesen véletlenül beleejted a kosárba. A pénztárnál pedig végigállva a sort, kifizeted azt az összeget a pénztárosnak amit elkér tőled. Ennyi.
2014. aug. 3. 20:15
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Kirakok egy poénos videót és ezért lepontoznak :)

Atya isten kik között élek én...

Na gyertek kettesével nullázzátok le a válaszomat :)

2014. aug. 3. 20:53
 18/24 anonim válasza:
100%
Nemár... Ez hol ciki? Mi úgy mentünk tescoba párommal, hogy jött a haverja, mi együtt választottunk óvszert meg ilyeneket a haver meg egyedül, végül a kasszánál álltam 2 pasival mindenféle masszázsolajat meg óvszert és síkosítót pakolgatva a kistáskámba. Láttam, hogy furán néz a kasszás, gondolom azt hitte, hogy 3-asban fogjuk tolni, de nem égett a fejem... Amúgy tesco, önkiszolgálós kassza és meg van oldva.
2014. aug. 3. 22:45
 19/24 Synesztro ***** válasza:
100%
Próbáld meg másfelől megközelíteni. Érezd menő dolognak, hogy te csak odamész, és :" kérnék 2 db óvszert ilyen méretben." Nem fog senki szólni, azt sem fogja mondani az eladó, hogy menj arrébb, szó nélkül átadja, és már mehetsz is.
2014. aug. 4. 21:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nulla aggodalommal vettem egy doboz óvszert életemben 3 éve, de azóta is megvan. Odaadom ingyér. :) Az "ördög sosem alszik"-alapon vettem, akár még kellhetett is volna, ezért inkább legyen nálam, sose lehet tudni. Mostmár lufi lesz belőle, ha játékra kell, akkor arra jó.
2014. aug. 5. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!