Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőmnek valami fehér undorítóság folyt ki szex közben a puncijából. Most megundorodtam tőle. Mi lehetett az?
Átmentem tegnap este a szeretőmhöz. Együtt zuhanyoztunk, ott nyaltuk-szoptuk egymást. Aztán bementünk a szobájába szexelni. Fordított lovagló pózban kezdtünk el szexelni, ahol ráláttam mindenre. És kb. 1 perc után valami spermához hasonló állagú és színű anyag folyt kifelé a puncijából szex közben, nagy mennyiségben (nem, nem élveztem el). Először próbáltam nem odanézni, aztán pedig elkenni valamennyire, hogy ne lássam.
Nem vagyok egy kezdő, de ilyennel még sosem találkoztam. Még elélvezni azt sikerült valahogy, de aztán eljöttem tőle (a szokásos ott alvás helyett) azzal az indokkal, hogy ma korán kell kelnem. Nem tudom mit láttam. Ilyen még sosem volt (sem vele, sem más lánnyal) és ha visszagondolok, akkor most is kiráz a hideg.
23/F
Nem kéne engem értetlennek vagy hülyének beállítani. Eddig még sosem tapasztaltam ilyet! Segítségért fordultam hozzátok, nem ostobaságok, felsőbbrendűségek, irigységek és hasonlók olvasásáért.
6 nővel voltam már több mint ezer alkalommal az életemben, 5 év alatt, de sosem láttam olyat, hogy a nőből ne átlátszó anyag jött volna ki. Tudom milyen a punci nedv és imádok pinát nyalni is. Ilyet, hogy fehér színű folyadék/váladék folyik ki a nő puncijából (ami nem az én spermám), még soha nem láttam. Ráadásul nem is hallottam/olvastam sehol olyat még, hogy ilyen létezne.
8: Nincs barátnőm most. Ő a szeretőm, akivel csak szexelünk plusz elvagyunk, de nem szeretjük egymást, csak összejárunk.
1. Amiért nem hiszem hogy randija volt előttem mással, hogy én vettem el a szüzességét kb 3 hónapja és olyan értelemben ragaszkodónak tűnik, mint én, hogy egyszerre nem kefél össze-vissza.
+Akik azt írják hogy előttem pár órával biztos megdugta valaki: Ti hallottatok már arról, amit a többi 8 válaszoló írt, hogy a nőknek lehetséges hogy fehér színű legyen a puncinedve?
"a nőknek lehetséges hogy fehér színű legyen a puncinedve?"
Nő vagyok, és volt már ilyen, igaz talán csak egy párszor. Onnan tudom, hogy átlátszó folt helyett fehéres folt maradt alattam a (színes) lepedőn. És nem, fogalmam sincs, hogy mitől volt akkor más, érzésre nem volt más semmi, az biztos.
16: Igen, mióta 18 éves korom óta nem vagyok szűz, azóta 6 nővel szexeltem. A szexuális aktusok száma (amiben el is élveztem) pedig összességében biztos több, mint ezer, bőven. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni.
15: Miért, szerinted az, aki 6 nővel volt eddig az életben 23 évesen, az valami lúzer, életképtelen kezdő, aki semmit nem tud a nőkől és a szexről?
17-18: Köszi.
Szerintem sem tudsz lóf...t sem a szexről. Ez normális.
Engem attól ráz ki a hideg ha egy csajnak alig nedves a luka de közben valami túrószerű van benne. Nem is kis mennyiségben. Gecc, ha ezt mondtad volna még elfogadtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!