Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátnőm? (leírás)
Figyelt kérdés
A barátnőmmel ma szeretkeztünk és mi után beraktam, utána kicsit kivettem és azt vettem észre, hogy fehér valami volt a farkamon. Ez lehet valami természetes dolog vagy netán ondó maradt benne?2015. szept. 14. 20:02
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy gombás fertőzése van, ki tudja.
3/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. A lényeg az mosd meg a farkad mielött a másik barátnődhöz indulsz. Így buktam le Asszony 1 gombás volt asszony kett meg mikor bekarta venni megcsapta őt a gomba szag + látta a fehér csikokat a farkamon ami rászáradt.
4/9 anonim válasza:
Ez simán lehet természetes. Nekem is volt már többször is (és tudtommal nem gomba)
5/9 anonim válasza:
Ha neked erről ez az első gondolatod, akkor ott bajok vannak, de nem a lánnyal. Ajánlom először is a biológiakönyvet,azt kell keresni benne, hogy 'hüvelyváladék', illetve utána nyithatod ki a fizikakönyvet a gravitációnál (mivel semmi sem 'lebeg' csak úgy a vaginában órákon keresztül)
6/9 anonim válasza:
Hüvely váladékról hallottál már??
Vagy csak szimplán elélvezett....
7/9 anonim válasza:
Huvelyvaladek is feheres szinu. Es igen sok nonek neha gombas fertozese is lehet, amit csak egyszeruen attol is elkephat, hogy le van gyengulve az immunrendszere, nem kell hozza semmi kulso behatas. Lehet megcsal, de nem azert volt feher valadek a farkadon.
8/9 anonim válasza:
Azt hiszem az előttem válaszolók, már elég jól megírták...
Ha ennyire nem bízol meg a barátnődben, ott már gondok vannak...
9/9 anonim válasza:
GOrbán fertőzéses van,sajnos én sem vagyok kivétel nekem is előfordulásának már és igen sok folyás volt tőle ami elég kellemetlen, és undi is.Tejszínt sűrűbb váladék amit össze lehet téveszteni az ondóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!