Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálnátok, ha a pasitokat rajtakapnátok hogy megcsal egy másik pasival?
Azért kérdezem, mert van egy srác, aki velem csalja a barátnőjét. De nagyon diszkréten találkozunk általában heti egyszer, szóval kicsi az esély rá, hogy kitudódjon a dolog.
21/F
Nekem is volt ilyen. Osszehaverkodtam egy sraccal, aki epitesz mernok volt. Magas, ferfias, meg is egy kis bujos cicara hasonlitott, aztan ez hamar meg is hozta az eredmenyet, nagyon bejott. Passziv volt. "Baratsag extrakkal" kapcsolatban egyeztunk meg.
Amikor eloszor egyutt aludtunk, reggel mindta, hogy "jaj, 10-re jon a baratnom".
Ezutan meg talalkoztunk parszor, de kozolte egyszer, hogy tobbet etez irantam, ne talalkozzunk egy ideig. Nekem nem lett volna ellenemre, de o inkabb a baratnojet valaszotta es gondolon azota is felrekefel. Azota sem talalkoztunk. Szаr alak az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!