Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis faroktól nem is lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis faroktól nem is lehet elélvezni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy Tinderről találkoztam egy nővel. Sokkal idősebb volt, mint én, bőven a milf kategoria.

jól nézett ki.

eleve nagy farkú embert keresett, mert elmondása szerint neki csak az jó.

hát én meg nem titkoltam, hogy nekem nem nagy (kiinek mi a nagy, én olvasatomban a 18 centinél kezdődnek a körülmények, de nekem nincs ekora)

valamiért mégis átjött

biztos tetszett neki a humorom...bár nem értem, hogy ez miért fontos, nem a személyiségemmel fog dugni :(

na és lovaglás közben spriccolva élvezett meg ilyesmik voltak :(

2015. nov. 4. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi bajod van? Értelmetlen így a kérdés. Következő!
2015. nov. 4. 15:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Most akkor megválaszoltad a kérdésed.
2015. nov. 4. 15:39
 3/10 A kérdező kommentje:
A fő kérdés az az,hogy miért számit a humor, ha ugyse azzal fogom megdugni?
2015. nov. 4. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést te írtad ki?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

Merthogy ott engem elmondtak mindenféle hülyének, aki a kérdést sem érti, mert azt állítottam, hogy nem a farok mérete fontos, sokkal inkább a faroktulajdonos személyisége, vagy a humora. Talán te most már hiszel nekem.

2015. nov. 4. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem akinek van rendes hüvelyi orgazmusa és hozzáillő partnerrel van együtt,azt ki tudja elégíteni egy kis méret is.De ez önismeret,gyakorlás,összeszokás,tapasztalat kérdése.

Ha olyannal kerülsz össze,akinek csak csiklói orgazmusa van,nos neki biztos nem lesz hüvelyi orgazmusa.

2015. nov. 4. 15:46
 6/10 A kérdező kommentje:

nem én irtam ki azt a kérdést.

személyiséget ne keverjük bele.

ha jól néz kia fiu az minden esetben sokkal jobb, mintha rosszul nézne ki de jó személyiséggel

2015. nov. 4. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:

"...bár nem értem, hogy ez miért fontos, nem a személyiségemmel fog dugni "

Nem én kevertem bele a személyiséget. Akkor viszont meg van a megoldás, azért élvezett el a nő spriccelve, mert jól nézel ki.

Tényleg feladom.

2015. nov. 4. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:
de nem nézek ki jól sem!
2015. nov. 4. 15:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, te miért nem azt kérdezed amit kérdezni akarsz? Mást írtál ki, aztán meg más a bajod.

A személyiség a legtöbb nőnél fontos. Én nem szoktam egyéjszakásokba belemenni,de szex kapcsolatban vagyok, és a személyiség ott is ugyanolyan fontos a számomra, mint egy normál kapcsolatban. A külső másodlagos. Tudom, hogy sok pasi itt leszólja a nőket amikor ezt leírják, de nem érdekel, én is ilyen vagyok és a barátnőim is normális nők normális igényekkel. Bennünket a jó stílus varázsol el.

Ami a farokméretet illeti: egyénfüggő. Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklói, viszont imádom amikor egy jó nagy vaskos farok kitölt, az iszonyúan jó érzés... Szerencsés volt a nő, hogy ilyen fantasztikusan el tudott élvezni egy kicsi faroktól is. Bár nekem kissé kamu szagú a kérdésed, de ha nem akkor gratulálok és nem értem a sad face jelet amit az utolsó mondatodhoz tettél a kérdésnél.

2015. nov. 4. 16:21
 10/10 A kérdező kommentje:

azért van ott a :(

mert olyan szomoru, hogy mindig cska a külső számit

2015. nov. 4. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!