Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm nem tud elélvezni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem tud elélvezni. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és még sajnos egyszer sem sikerült a csúcsra juttatni. Próbálkozok én elég sok mindennel, kézzel és orális úton is, de nem sikerül. Még sosem csinálta egyedül, tehát még amúgy nélkülem sem volt orgazmusa. Sokszor sikerül a csúcs közeli állapotba juttatni, érzem, hogy már ott van, és azt mondta, hogy ilyenkor mindig "átbillen" és utána ilyen furcsa érzése lesz. És akkor leszokott állítani. Nem tudom, hogy mit érez sajnos, mert én nem érzem azt amit ő, csak amit mondd abból tudok kiindulni. Lehet, hogy nem tud kellően ellazulni? Már tényleg nem tudom mit csináljak, szeretnék ezen változtatni, mert már több hónapja ez a helyzet, és azt nagyon nem szeretném, hogy esetleg emiatt megunja a szexet,vagy sose tapaszalja meg az orgazmus érzését. Valaki valamilyen tanácsot tudna esetleg adni, aki adott cipőbe jár, vagy csak bármilyen tanács ami jól jönne, megköszönném.

A barátnőm, 20 éven aluli.

2015. okt. 24. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Kezdjen el maszturbálni és lazítson!

Amíg maga sem tudja, hogy mi és hogy jó neki, addig hogy várja el, hogy te tudd. Azért nem mindenkinek pont úgy a jó, ahogy a másiknak és ezt csak akkor tudja, hogy neki hogy jó, ha kipróbálja először is magának. Akkor nincs másra utalva, csak ő van, nincs más zavaró tényező és utána már, ha neki sikerült, akkor talán veled is lazább lesz.

De ez biztos nem jó. A leírásodból látszik, hogy te tényleg türelmes vagy és próbálod jól csinálni, de sajnos előbb neki kéne tennie a dolgok érdekében.

2015. okt. 24. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Mindenki magának tudja a legjobban csinálni. Ha már tudja hogyan jó, akkor vezethet rá téged is.
2015. okt. 24. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Részben csatlakoza az előttem szólókhoz, annyit mondanék, hogy az orgazmuskészség a lányoknál nem veleszületett tulajdonság, hanem egy elsajátítandó, megtanulandó, begyakorolandó folyamat, melyhez leginkább a saját testük felfedezésén keresztül vezet az út.

Persze az orgazmusproblémák sokféle gyökerekkel rendelkezhetnek. Leggyakrabban pszichikai, illetve technikai, ritkábban anatómiai és/vagy élettani eredetűek, melyek feltárásához több információra van szükség.

Az már fél siker, ha őszintén beszéltek róla és nyitott a változtatásokra.

Ha gondolod hozz össze vele e-mailben és szívesen segítek megfejteni az okot, vagy okokat.

És jól látod, a kiegyensúlyozott szexuális élet, valamint a testi-lelki harmónia megteremtéséhez elengedhetetlenül fontos a orgazmus átélése, hiszen ilyenkor olyan élettani és hormonális folyamatok mennek végbe a szervezetünkben, melyek más természetes módon aligha lennének pótolhatóak.

2015. okt. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!